Velikonoční otvírací doba od 29.03. - 01.04.2024 ZAVŘENO

29.03.2024

Dobrý den, Restaurace Thalie bude od 29.03. - 01.04.2024 ZAVŘENÁ.

Pátek 29.03.2024:

VELKÝ PÁTEK - ZAVŘENO

Restaurace Thalie Vám přeje krásný slunečný a prodloužený víkend ☀👋….budeme se na vás opět těšit v plné síle a chuti v úterý 02.04.2024 👍😉👌


Restaurace Thalie 😉 jídelníček od 02.04. - 05.04.2024

Pondělí:

Velikonoční pondělí - ZAVŘENO


Úterý: Dršťková polévka z hlívy

1. Boloňské špagety, zdobené strouhaným sýrem parmezánem
2. Smažená sýrová variace (eidam, hermelín), podávaná s vařenými bramborami a lžičkou
domácí tatarské omáčky
3. Šťavnatý grilovaný kuřecí gyros s čínskými nudlemi, bylinková studená jogurtová omáčka
4. Selečí pečínka na medvědím česneku, podávaná s kysaným zelím zahuštěným bramborou
a špekovým knedlíkem
5. RACIONÁLNÍ STRAVA: Dozlatova pečený pstruh pečený na kmíně, vařené brambory
omaštěné máslem, měsíček citronu

Středa: Špenátová polévka s kapáním

1. Domácí švestkové knedlíky z bramborového těsta, posypané cukrovým mákem, přelité
přepuštěným máslem
2. Smetanová koprová omáčka, podávaná s vařenými vejci a petrželovými bramborami
3. Krakonošova kotleta naložená v česneku a směsi koření babky bylinkářky, připravená
v tradičním bramboráku, podávaná s domácím salátem coleslawem
4. Pečený karbanátek, podávaný s vařenými bramborami a hromádkou nakládané čalamády
5. RACIONÁLNÍ STRAVA: Jarní pečené kuřátko s ředkvičkami, podávané s bylinkovou rýží

Čtvrtek: Hovězí vývar s játrovou zavářkou a nudlemi

1. Balkánský džuveč (šťavnaté rizoto s mletým masem), podávané s čepicí strouhaného sýra
a kyselou okurkou
2. Smažený holandský řízek se sýrem, bramborová kaše, proutky nakládaných okurek
3. Grilovaná kuřecí prsíčka, naložená v rozmarýnu, přelitá houbovým ragú, podávaná
s mačkanými bramborami provoněnými vypraženou anglickou slaninou
4. Vídeňská roštěná, podávaná s přírodní šťávou, osmaženou cibulkou a kopečkem rýže
5. RACIONÁLNÍ STRAVA: Zapékané brambory s marinovanými plátky krkovičky, kysaným
zelím a smetanou, doplněné hromádkou nakládaného Tiva salátu s kukuřicí

Pátek: Maďarská gulášová polévka

1. Celerové lívance s kousky opražené anglické slaniny, přelité dipem ze zakysané smetany
s medvědím česnekem, podávané s hromádkou kysaného zelí
2. Smažená vepřová játra, podávaná s bramborami opečenými na pánvi, křenová majonéza
3. Pomalu pečené nakládané koleno, servírované s domácím hlávkovým bílým zelím a
domácími bramborovými knedlíky
4. Kuřecí steak na lávovém grilu, nakládaný v jarních bylinkách, podávaný na lůžku těstovin
farfalle, přelitých sýrovou omáčkou zjemněnou smetanou
5. RACIONÁLNÍ STRAVA: Marinované kuřecí nudličky s bambusovými výhonky po čínsku,
servírované s kopečkem dušené rýže

Budeme se na vás opět těšit v úterý 02.04.2023 od 11.00hod.

Najdete nás také na Facebooku


Přejít na úvodní stránku
Restaurace THALIE
Rooseveltova 14, 602 00 Brno

Mobil: +420 774 409 840
E-mail: info@thalie.cz

Mapa - kde nás najdete
Otevírací doba:

Po - So  11:00 - 24:00 hod.
Ne  zavřeno

Podávání teplých jídel
11:00 - 23:00 hod.
Odběr denní nabídky menu

Váš e-mail

 
Kolik je 7 + 3 :
Copyright © 2004 - 2024 www.thalie.cz
  Developed by Robert Zaborowski, Layout: J. Kočvara