Tisk A5 / Tisk A4Dnes má svátek Vratislav. Blahopřejme!

 

DENNÍ NABÍDKA MENU OD 09.12.2019 DO 13.12.2019

 TIP: Odběr denní nabídky menu e-mailem (1x týdně) - přihlašte se k odběru, dole na stránce.
nic
PONDĚLÍ
 09.12.2019 
 
  Valašská kyselice - alergeny 1, 7 

 1. Gnocchi po pařížsku (bezmasá varianta s restovanou zeleninou), sypané sýrem Gran Moravia - alergeny 1, 3, 790,- Kč

 2. Drůbeží jatýrka na cibulce, podávaná s houskovými knedlíky - alergeny 1, 395,- Kč

 3. Sedlácká zapékaná kotleta (slanina, uzený sýr, cibule), servírovaná se šťouchanými bramborami, přelitá sosíkem - alergeny 1, 7100,- Kč

 4. Kantonská kuřecí pánev na pórku, s bambusovými výhonky, kopeček lehce lepkavé jasmínové rýže - alergeny 5, 6, 11100,- Kč

 5. RACIONÁLNÍ STRAVA: Zeleninový vitaminový obědový salát s vejcem a šunkou, doplněný bagetkou - alergeny 1, 3, 7100,- Kč

ÚTERÝ
 10.12.2019 
 
  Hovězí vývar s nočky - alergeny 1, 3, 9 

 1. Venkovské pečené brambory s uzeným masem, nivou a hříbky, doplněné hromádkou červené řepy - alergeny 3, 790,- Kč

 2. Slovenské brynzové halušky, omaštěné slaninovými škvarečky - alergeny 1, 3, 795,- Kč

 3. Hovězí burgundská pečeně na červeném víně, podávaná s dušenou rýží - alergeny 1, 9100,- Kč

 4. Smažený 40% eidamský sýr se šunkou, servírovaný s vařenými petrželkovými bramborami a domácí tatarskou omáčkou - alergeny 1, 3, 7, 10100,- Kč

 5. RACIONÁLNÍ STRAVA: Macaroni pomodoro s olivami a lososem, posypané parmezánem - alergeny 1, 3, 4, 7100,- Kč

STŘEDA
 11.12.2019 
 
  Fazolačka - alergeny 1, 9 

 1. Domácí závin s tvarohem a ořechy, podávaný s šálkem kakaa - alergeny 1, 3, 790,- Kč

 2. Vepřové paprikové rizoto s hráškem, zastrouhané eidamským sýrem, proutky sterilovaných okurek - alergeny 795,- Kč

 3. Marinovaný kuřecí kebab na špejli, grilovaný na lávovém grilu, podávaný s mačkanými bramborami a podmáslím, ozdobený cibulovými kroužky, doplněný hromádkou Tiva salátu - alergeny 1, 3, 7100,- Kč

 4. Smažená vepřová játra, servírovaná s domácím majonézovým bramborovým salátem - alergeny 1, 3, 7, 9, 10100,- Kč

 5. RACIONÁLNÍ STRAVA: Caesar salát s kuřecím masem, sypaný krutónky a parmezánem - alergeny 1, 3, 4, 7, 10100,- Kč

ČTVRTEK
 12.12.2019 
 
  Krémová česnečka s bramborem - alergeny 1, 7 

 1. Spaghetti diavolo s tomaty, chilli papričkami, restovanými plátky česneku, posypané čerstvou petrželkovou natí - alergeny 190,- Kč

 2. Vídeňský hovězí guláš, podávaný se smaženou cibulkou a houskovými knedlíky - alergeny 1, 395,- Kč

 3. Kuřecí prso v bylinkovém těstíčku, servírované s bramborovou kaší a hromádkou nakládané zeleniny ze škopku - alergeny 1, 3, 7, 9, 10100,- Kč

 4. Vepřová žebra, dopečená v naší lehce pikantní BBQ marinádě, podávaná s chlebem a beraním rohem - alergeny 1, 5, 6, 10, 11100,- Kč

 5. RACIONÁLNÍ STRAVA: Rybí filé, připravené na kmíně, vařené petrželkové brambory, křupavý salát z čínského zelí - alergeny 4100,- Kč

PÁTEK
 13.12.2019 
 
  Boršč - alergeny 1, 7, 9 

 1. Palačinky, potřené domácí ovocnou marmeládou s kousky broskví, zastříknuté čokoládovou polevou - alergeny 1, 3, 790,- Kč

 2. Teplá lázeňská Prantlova šunka, servírovaná s vějířkem našlehané bramborové kaše, okurek - alergeny 795,- Kč

 3. Smažený vepřový řízek z vepřové krkovičky nakládané v pivu a tlučeném česneku, podávaný se šťouchanými bramborami na cibulce a proutky sterilovaných okurek - alergeny 1, 3, 7100,- Kč

 4. Hovězí dušený plátek po orientálsku, servírovaný s dlouhozrnnou rýží - alergeny 1, 6, 10, 11100,- Kč

 5. RACIONÁLNÍ STRAVA: Rožněné kuřecí prso s restovanými fazolkovými lusky, pečené bramborové dukáty se slupkou, přelité jemnou dijonskou omáčkou - alergeny 1, 7, 10100,- Kč
  ( Připravovaná jídla mohou obsahovat stopové prvky ostatních alergenů dle směrnice 1169/2011EU. ) 


Restaurace THALIE
Rooseveltova 14, 602 00 Brno

Mobil: +420 774 409 840
E-mail: info@thalie.cz

Mapa - kde nás najdete
Otevírací doba:

Po - So  11:00 - 24:00 hod.
Ne  zavřeno

Podávání teplých jídel
11:00 - 23:00 hod.
Odběr denní nabídky menu

Váš e-mail

 
Kolik je 7 + 3 :
Copyright © 2004 - 2019 www.thalie.cz
  Developed by Robert Zaborowski, Layout: J. Kočvara