Hodnocení zákazníků

+  Chci přidat moje hodnocení

Výpis hodnocení, celkem: 150. Nejnovější příspěvky jsou řazené shora dolů.

Od: Jarůšková Miroslava  (Vloženo: 28.06.2024)
Jídlo: 1 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
Vynikající jídlo, perfektní obsluha
Od: Jiří Horák  (Vloženo: 06.05.2024)
Jídlo: 5 | Obsluha: 5 | Prostředí: 5 → Doporučuji
Chci Vám velice poděkovat za velmi příjemné prostředí a posezení, velice chválíme obsluhu i perfektně připravená, chutná jídla opět si zadáváme termín
Od: Robert  (Vloženo: 02.04.2024)
Jídlo: 3 | Obsluha: 2 | Prostředí: 2 → Doporučuji
Zavítal jsem 3x a asi už nemám důvod. Prostě se denního menu nenajím, i když chuťově je jídlo dobré. Uznávám, že jsem celkem velký jedlík, takže to může být tím, ale 3 knedlíky jsem k omáčce dostal naposledy na ZŠ. Naopak kladně hodnotím možnost nabrat si polévku dle vlastních potřeb, stejně tak obsluhu.
Odpověď restaurace Thalie:
|_
Krásný dobrý den, velice děkujeme za hodnocení, ale zrovna na malé porce bych záporné hodnocení nečekal......dřív jsme k omáčkám dávali 5ks knedlíků a spoustu se toho vyhazovalo, pak jsme dávali 4ks knedlíků a stejně to bylo pro 80% zákazníku hodně a opět se vyhazovalo, tak máme takové nepsané pravidlo, a to že si každý zákazník může říct o vyšší počet knedlíků a my mu nic navíc neúčtujeme, takže se klidně stavte a zjistíte, že vše funguje na 110%.
Od: Miroslav Červinka  (Vloženo: 10.02.2024)
Jídlo: 1 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
Děkuji všem zaměstnanců této restaurace za příjemný zážitek. Jídlo bylo velice chutné, velké porce, poděkování panu kuchaři. Obsluha milá, stále usměvavá, pozorná a vstřícná, velké díky. Nebyli jsme zde poprvé a rozhodně ne naposledy. Doporučuji všem, kteří se chtějí dobře najíst a odnést si s sebou hezký zážitek. Ještě jednou všem velké díky a brzy na shledanou.
Odpověď restaurace Thalie:
|_
Krásný dobrý den, velice děkujeme za pochvalu……obratem vaše slova přetlumočím panu šéfkuchařů a pani provozni 😉👍
Od: Filip  (Vloženo: 19.12.2023)
Jídlo: 2 | Obsluha: 3 | Prostředí: 3 → Nedoporučuji
Jídlo je chutné, ale porce je opravdu jedno velké zklamání, zelí a domácí knedlík v pořádku, ale dát jen jeden malý kousek masíčka je za mě velmi smutné. Možná mé zklamání umocňuje obliba moravského vrabce. Jídlo nám vozí do práce, tudíž nevím jak to vypadá v podniku, ani jak milá a příjemná je obsluha, proto prosím 3/5 neberte jako hodnocení.
Od: Jiří Horák  (Vloženo: 16.09.2023)
Jídlo: 1 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
Vážený pane majiteli, 16.9.2023 moc děkuji jménem nás - všech 12 zůčastněných setkání u Vás v THÁLII. MOC DĚKUJEME za možnost posezení v tak pěkném salonku a děkujeme i za vstřícnou, vzornou a velmi ochotnou obsluhu obou obsluhujících dam..... Vím a uvědomuji si, že od r. 1980, kdy Vaši THALII navštěvujeme i s našimi osobními oslavami rodin...Vás chválíme!!!😁😎😎... za.: Jirka Horák
Odpověď restaurace Thalie:
|_
Dobrý den, pane Horák. Děkuji Vám za Vaši zpětnou vazbu a za to, že jste si naši restauraci vybrali pro Vaše oslavy. Velmi si vážíme Vaší přízně a jsme rádi, že jste byli s našimi službami spokojeni. Rádi bychom Vás opět u nás přivítali a poskytli Vám kvalitní služby, které si zasloužíte. Pokud byste měl jakékoliv další dotazy nebo požadavky, neváhejte nás kontaktovat. Přejeme Vám krásný den!
Od: Bartoška Jiří  (Vloženo: 01.08.2023)
Jídlo: 1 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
Dobrý den, zvláštní komentář na salát s lososem....osobně jsem ho jedl také a nemohu říct nic špatného. Zelenina byla krásně barevná a čerstvá, dresing mě svou hustotou neurážel a kopru v něm bylo vidět až až a jemně byl i v chuti také cítit + bagetka za mě skvělé, lehké a svěží jídlo.
Od: Pavlína  (Vloženo: 01.08.2023)
Jídlo: 3 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
Dnes zeleninový salát s lososem a koprovým dressingem, bagetka - rozvoz. Sníst se to dalo, ale dressing vypadal jak světlá voda a kopr jsem v něm vůbec necítila. Losos dobrý.
Od: Miroslava  (Vloženo: 08.01.2023)
Jídlo: 5 | Obsluha: 5 | Prostředí: 5 → Doporučuji
Vzala jsem kamarádku na oběd....a vše v této restauraci bylo na jedničku.Jídlo chutné, obsluha velmi milá a prostředí super.Jedna z nejlepších restaurací v Brně,všem doporučuji.Rády se tam budeme vracet.Díky.
Od: Lakatoš  (Vloženo: 13.12.2022)
Jídlo: 1 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
Velmi děkuji 2 paním v kantýně Ekostavby za vstřícnost, vždy jídlo vyjde, jídla je hodně i polévka jsou horké, cítím zde milou ochotu a laskavou péči o zákazníky. Moc děkuji. Lačo dives a šukar dživipen. Palikerav.
Od: Monika  (Vloženo: 27.10.2022)
Jídlo: 1 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
Dnes jsme byli v restauraci Thalie poprvé na doporučení kolegyně. Krásné prostředí jen doplňovalo vynikající obsluhu i jídlo. Byli jsme velmi spokojeni. Rádi se tam zase vrátíme. Velice doporučuji.
Od: Juraj  (Vloženo: 26.10.2022)
Jídlo: 1 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
Kantýna Ekostavby - moc děkuji za perfektní služby. I když je to kantýna - dá se tady pěkně poobědvat a načerpat nových sil. Porce jsou velké, polévky také hafo - a kdyby to fakt někomu nestačilo - jsou zde bochte,chlebíčke, a rohlíke, oplatke, tatranke a jiné dobroty. Tož díkec a jsem rád, že to fungec.
Od: Střítecký Vítězslav  (Vloženo: 02.09.2022)
Jídlo: 4 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
Dobrý den, v poslední době se mě dost stává, že brambory jsou nedovařené. Potvrdili mě to i další kolegové. Děkuji za pochopení Střítecký
Od: Petr Kulič  (Vloženo: 14.07.2022)
Jídlo: 1 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
Jako celkem dobrý, jen se občas stane, že z majonézy nebo vývaru mám průjem. Stolice pak zapáchá a je peklo v míse.
Od: Jurri Pospinni  (Vloženo: 25.05.2022)
Jídlo: 1 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
Je to neuvěřitelné ale kantýna si drží velmi vysoký standard, Královna Helenka I. panuje skvěle, systém objednávek funguje, chutného jídla je dosti, skvělé polévky mnoho, kantýna přecpaná čerstvými chlebíčky, lahůdkami, cukrovinek jako na Mikuláša:) prostě fakt VELKÁ POCHVALA. Bůh ochraňuj Královnu Helenku I.
Od: Jurri Pospinni  (Vloženo: 25.04.2022)
Jídlo: 1 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
Kantýna Ekostavby drží svůj vysoký standard - výběr lahůdek obrovský, saláty, chebíčky, sladkosti, pečivo, vždy čerstvé a s úsměvěm a lidskýmn přístupem. Obědy jedná báseň - polévka správná teplota - kouří se z ní, hlavníjídla bývá velká porce, chutné, s nápadem, prostě paráda. Velmi rád se nyní za vlády Královny Helenky I. chodím. Bůh opatruj královnu! Amen
Od: Honza  (Vloženo: 11.04.2022)
Jídlo: 2 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
Rád sem chodím :)
Od: Radana  (Vloženo: 31.03.2022)
Jídlo: 2 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
občerstvení v kantýně je díky skvělé obsluze perfektní, hlavní jídla jsou dobrá, pomohlo by ale přidání více zeleniny, ať jako příloha nebo salát (třeba coleslaw je moc dobrý), děkuji
Od: Pavla Křenková  (Vloženo: 02.03.2022)
Jídlo: 1 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
Děkuji kantýně Ekostavby za skvělou péči, od snídaní, svačiny až po obědy a zákusky. Perfektní přístup. Velmi doporučuji.
Od: juraj  (Vloženo: 10.02.2022)
Jídlo: 1 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
Musím reagovat na recenzi od "Emila" meno kdo to vůbec psal... Šřtavnatý kotlet byl velmi povedený - bylo vidět že je opravdu na grilu díky krásmým pruhům, masa byla hromada a byl šřavnatý a chutný... nevím co tam píšete o žebrech?? za mě 1* a opravdu vyří perfekně a obsluha přijemná ochotná- nejlepší jaká tam za 10 ket byla! Jsem spokojen maximálně a i celá naše firma. A jak slyším z okolií, šichni si teď kantýnu za vlády Královny Helenky I. chválí. Díky moc. Juraj
 1 - 2 - 3 - 4 - 5  >>další >

Nahoru
Restaurace THALIE
Rooseveltova 14, 602 00 Brno

Mobil: +420 774 409 840
E-mail: info@thalie.cz

Mapa - kde nás najdete
Otevírací doba:

Po - So  11:00 - 24:00 hod.
Ne  zavřeno

Podávání teplých jídel
11:00 - 23:00 hod.
Odběr denní nabídky menu

Váš e-mail

 
Kolik je 7 + 3 :
Copyright © 2004 - 2024 www.thalie.cz
  Developed by Robert Zaborowski, Layout: J. Kočvara