Hodnocení zákazníků

+  Chci přidat moje hodnocení

Výpis hodnocení, celkem: 143. Nejnovější příspěvky jsou řazené shora dolů.

Od: Miroslava  (Vloženo: 08.01.2023)
Jídlo: 5 | Obsluha: 5 | Prostředí: 5 → Doporučuji
Vzala jsem kamarádku na oběd....a vše v této restauraci bylo na jedničku.Jídlo chutné, obsluha velmi milá a prostředí super.Jedna z nejlepších restaurací v Brně,všem doporučuji.Rády se tam budeme vracet.Díky.
Od: Marek Mezník  (Vloženo: 20.12.2022)
Jídlo: 5 | Obsluha: 5 | Prostředí: 5 → Nedoporučuji
Komentuji rozvoz jídel. Konkrétně firma Eurom. Kuře s rýží. Jedním slovem - HNUS ! Člověk, který tohle vaří by si měl přiznat, že na to nemá a přenechat to jiným. Vynakládáte spoustu úsilí při tvorbě jídelního lístku. Načančanej název odpadu jídlo neudělá! Tohle je fakt hnus.
Od: Lakatoš  (Vloženo: 13.12.2022)
Jídlo: 1 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
Velmi děkuji 2 paním v kantýně Ekostavby za vstřícnost, vždy jídlo vyjde, jídla je hodně i polévka jsou horké, cítím zde milou ochotu a laskavou péči o zákazníky. Moc děkuji. Lačo dives a šukar dživipen. Palikerav.
Od: Monika  (Vloženo: 27.10.2022)
Jídlo: 1 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
Dnes jsme byli v restauraci Thalie poprvé na doporučení kolegyně. Krásné prostředí jen doplňovalo vynikající obsluhu i jídlo. Byli jsme velmi spokojeni. Rádi se tam zase vrátíme. Velice doporučuji.
Od: Juraj  (Vloženo: 26.10.2022)
Jídlo: 1 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
Kantýna Ekostavby - moc děkuji za perfektní služby. I když je to kantýna - dá se tady pěkně poobědvat a načerpat nových sil. Porce jsou velké, polévky také hafo - a kdyby to fakt někomu nestačilo - jsou zde bochte,chlebíčke, a rohlíke, oplatke, tatranke a jiné dobroty. Tož díkec a jsem rád, že to fungec.
Od: Střítecký Vítězslav  (Vloženo: 02.09.2022)
Jídlo: 4 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
Dobrý den, v poslední době se mě dost stává, že brambory jsou nedovařené. Potvrdili mě to i další kolegové. Děkuji za pochopení Střítecký
Od: Jaroslav Midrla  (Vloženo: 28.07.2022)
Jídlo: 5 | Obsluha: 3 | Prostředí: 3 → Nedoporučuji
Firma Eurom od vás odebírá spoustu let obědy,ale dne s se to fakt nedalo jíst.Pytlácká pánev -omáčka jak voda a v ní utopeno pár kousků tučného masa absolutně bez chuti,ano omáčka pouze byla pálivá a to vše. Nejsem spokojen-už delší dobu,ale dnes jsem to fakt musel napsat.Možná by bylo lepší nevymýšlet podivné až nesrozumitelné názvy jídel,ale věnovat se lepší kvalitě.Rozhodně jsem na delší dobu vyléčen z odběrů vašich obědů.
Od: Petr Kulič  (Vloženo: 14.07.2022)
Jídlo: 1 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
Jako celkem dobrý, jen se občas stane, že z majonézy nebo vývaru mám průjem. Stolice pak zapáchá a je peklo v míse.
Od: Jurri Pospinni  (Vloženo: 25.05.2022)
Jídlo: 1 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
Je to neuvěřitelné ale kantýna si drží velmi vysoký standard, Královna Helenka I. panuje skvěle, systém objednávek funguje, chutného jídla je dosti, skvělé polévky mnoho, kantýna přecpaná čerstvými chlebíčky, lahůdkami, cukrovinek jako na Mikuláša:) prostě fakt VELKÁ POCHVALA. Bůh ochraňuj Královnu Helenku I.
Od: Jurri Pospinni  (Vloženo: 25.04.2022)
Jídlo: 1 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
Kantýna Ekostavby drží svůj vysoký standard - výběr lahůdek obrovský, saláty, chebíčky, sladkosti, pečivo, vždy čerstvé a s úsměvěm a lidskýmn přístupem. Obědy jedná báseň - polévka správná teplota - kouří se z ní, hlavníjídla bývá velká porce, chutné, s nápadem, prostě paráda. Velmi rád se nyní za vlády Královny Helenky I. chodím. Bůh opatruj královnu! Amen
Od: Honza  (Vloženo: 11.04.2022)
Jídlo: 2 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
Rád sem chodím :)
Od: Radana  (Vloženo: 31.03.2022)
Jídlo: 2 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
občerstvení v kantýně je díky skvělé obsluze perfektní, hlavní jídla jsou dobrá, pomohlo by ale přidání více zeleniny, ať jako příloha nebo salát (třeba coleslaw je moc dobrý), děkuji
Od: Pavla Křenková  (Vloženo: 02.03.2022)
Jídlo: 1 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
Děkuji kantýně Ekostavby za skvělou péči, od snídaní, svačiny až po obědy a zákusky. Perfektní přístup. Velmi doporučuji.
Od: juraj  (Vloženo: 10.02.2022)
Jídlo: 1 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
Musím reagovat na recenzi od "Emila" meno kdo to vůbec psal... Šřtavnatý kotlet byl velmi povedený - bylo vidět že je opravdu na grilu díky krásmým pruhům, masa byla hromada a byl šřavnatý a chutný... nevím co tam píšete o žebrech?? za mě 1* a opravdu vyří perfekně a obsluha přijemná ochotná- nejlepší jaká tam za 10 ket byla! Jsem spokojen maximálně a i celá naše firma. A jak slyším z okolií, šichni si teď kantýnu za vlády Královny Helenky I. chválí. Díky moc. Juraj
Od: Emil  (Vloženo: 09.02.2022)
Jídlo: 5 | Obsluha: 4 | Prostředí: 4 → Nedoporučuji
Dnes šťavnatý kotlet byly grilované kosti - žebra nejasného původu, maso jsem nenašel. Dlouho jsem tu nebyl a zase dlouho nebudu.
Odpověď restaurace Thalie:
|_
Dobrý den, velice mě mrzí Vaše reakce, protože jsem tento den sám obsluhoval a na zmiňované jídlo slyšel pouze kladné reakce.....v mých očích jídlo vypadalo krásně barevně s pořádným kusem masa, protože bylo s kostí. Pokud se Vám něco nezdálo, tak nebylo nic jednoduššího než požádat obsluhu a obratem bych jídlo vyměnil nebo neúčtoval.
Od: King Charles  (Vloženo: 02.02.2022)
Jídlo: 1 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
Tato kantýna se za vlády Královny Helenky I. proměnila v zažitkovou restauraci, kde si skvěle pochutnáte, odpočinete si a naberete dalších sil. God save the queen. Bůh ochraňuj Královnu.
Od: Markéta Bulantová  (Vloženo: 31.01.2022)
Jídlo: 5 | Obsluha: 5 | Prostředí: 5 → Doporučuji
Nejlepší obsluha co sem kdy zažila,skvělý přístupu,jídlo i ceny super! Doporučuji všem ;)
Od: Juraj  (Vloženo: 11.01.2022)
Jídlo: 1 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
Kantýna Ekostaby - dnešní hermelín v bramboráku- delikatesa, velmi jsem si pochutnal... mňamka... velmi děkuji.. skvěle vaříte.
Od: Dr. Aleš Přikryl  (Vloženo: 07.01.2022)
Jídlo: 1 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
Kantýna Ekostavby v KOmárově je nyní naprosto perfektní pod vedením paní Helenky. Děkuji za péči, jídlo i milý přístup. Děkuji i paní co umývá nádobí - vše je pěkně čisté, vyleštěné - radost sem chodit.
Od: Zdeněk Znojmo  (Vloženo: 22.12.2021)
Jídlo: 1 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
Dekuji moc za celoroční péči kantýna je nyní perfektní, jídla skvělá, obsluha milá a vstřícná. Paráda.
 1 - 2 - 3 - 4 - 5  >>další >

Nahoru
Restaurace THALIE
Rooseveltova 14, 602 00 Brno

Mobil: +420 774 409 840
E-mail: info@thalie.cz

Mapa - kde nás najdete
Otevírací doba:

Po - So  11:00 - 24:00 hod.
Ne  zavřeno

Podávání teplých jídel
11:00 - 23:00 hod.
Odběr denní nabídky menu

Váš e-mail

 
Kolik je 7 + 3 :
Copyright © 2004 - 2023 www.thalie.cz
  Developed by Robert Zaborowski, Layout: J. Kočvara