Hodnocení zákazníků

+  Chci přidat moje hodnocení

Výpis hodnocení, celkem: 91. Nejnovější příspěvky jsou řazené shora dolů.

Od: Georgo  (Vloženo: 21.08.2020)
Jídlo: 1 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
velké díky patří opět Kantýně v Ekostavby Černovice - obsluha milá usměvavá ochotná vstřícná, prostředí čisté klimatizivané, nádobí čisté - velká pochvala celému personálu!
Od: Monika Sobotková  (Vloženo: 06.08.2020)
Jídlo: 1 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
menu jídla jsou super,chutné,jen tak dál. Zatím nebylo jídlo,které by nechutnalo.díky
Od: Martin  (Vloženo: 18.06.2020)
Jídlo: 1 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
touto cestou děkuji za perfektní servis, super jídla a příjemnou ochotnou obsluhu (věrka, miška) opravdu je zde cítit snaha, ochota a chu%t a nadšení z práce...
Od: Juraj  (Vloženo: 27.05.2020)
Jídlo: 1 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
Děkuji za znovuotevření kantýny Ekostavby - jž je opět vše v pořádku a jsem s kantýnou velmi spokojen- jak s obsluhou tak i s jídly a s objednávacím systémem a seznamy. (prosím tedy o smazání mých 2 negativních recenzí z 1.4. a 7.5 - již jsem vše na jedničku, takže již prosím tyto recenze-podněty odstraňte. Moc děkuji.
Od: Jiří z Mokré  (Vloženo: 14.05.2020)
Jídlo: 1 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
Chci touto cestou poděkovat rest. Thalii za to že udržela kvalitu jídel i v této době kovidové a stále vozí jídla do kantýny, za což jsem vděčný. Dnes byl gyros vynikající i dip - velmi jsem si pochutnal. Již se těším až se kantýna opět otevře :)
Od: Juraj  (Vloženo: 12.05.2020)
Jídlo: 1 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
děkuji moc že jste paní v kantýně vytiskli seznamy - určitě to tak bude lepší a každý dostane to, co si objednal - perfektní...moc děkuji. J.
Od: Juraj  (Vloženo: 07.05.2020)
Jídlo: 2 | Obsluha: 5 | Prostředí: 5 → Nedoporučuji
Dobrý den, na dnešek jsem měl objednanou č. 3 - přijdu si do kantýny a paní hlásí že již má pouze 4 a 2. Moji 3 si někdo vzal, kdo ji neměl objednanou... To takhle ale nejde, již jsem psal, že si máte vytisnkout seznamy - může to být tak 3 A4 a dle seznamů pak vydávat... Tato investice asi 3 koruny navíc ba zajistila, že to co si objednám dostanu... tak se prosím ve firmě zamyslete zda přidáte 3 kč a zákazníci budou spokojeni nebo ne a pak musím psát tyto nepěkné recenze.... děkuji za pochopení a priosím již s tím něco udělejte, je to trapné a k naštvání když musíte jíst něco, co si neobjednám!! Paní v kantýně se sice vždy omlouvá, ale to mě nanasytí...
Od: Juraj  (Vloženo: 01.04.2020)
Jídlo: 3 | Obsluha: 5 | Prostředí: 5 → Nedoporučuji
Dobrý den. Hodnotím negativně z důvodu toho, že si na firmě objednáme čisla 5 a v kantýně nám paní sdělí (která za to nemůže) že nemají, že poslali místo toho 4, nebo že vůbec jídlo nezbylo apod.... opravdu se to opakuje již asi rok, prosím udělejte si seznamy a ty dodržujte - není to příjemné, když si objednáte jídlo a dostanete jiné se slovy - že to špatně poslali apod... to mě nemusí zajímat, chci to, co si objednám..
Od: Juraj  (Vloženo: 10.03.2020)
Jídlo: 3 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
musím souhlasit, že kuřecí plátky bývají šíleně přesolené.. úplně zbytečně...již se mi to stalo několikrát....méně solit příště díky j.
Od: Simča  (Vloženo: 27.02.2020)
Jídlo: 3 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
Dobrý den, dnes jsme si všichni nadšeně objednali moravského vrabce se špenátem, protože váš špenát je vždy chutný a bramborové knedlíky všichni milujeme. Ale to maso. Nedalo se vůbec ukrojit a skončilo v koši. Všichni ve firmě jsou naštvaní, že na oběd mají dnes jen ty knedlíky se špenátem.
Od: Jaroslav Midrla  (Vloženo: 24.02.2020)
Jídlo: 5 | Obsluha: 3 | Prostředí: 3 → Nedoporučuji
Za firmu Eurom,dnes byla přesolená dvě jídla,bramborový guláš a grilovaný kuřecí plátek s opečenýmy brambory. Většinou se to opakuje každé pondělí. Prosím o nápravu děkuji.
Od: Lenka Zlámalová  (Vloženo: 24.02.2020)
Jídlo: 1 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
Dnešní první oběd "Rozvoz" celkově hodnotím velmi kladně. Porce, chuť i čas dodání vše v naprostém pořádku. Děkujeme ze Kšírové a budeme se těšit na zítřejší závoz.
Od: Juraj  (Vloženo: 07.02.2020)
Jídlo: 1 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
Asi se již budu opakovat ale pochval není nikdy dost tak tedy chválím přístup Věrky a Myšky v kantýně Ekostavby Černovice. Milý přístup, úsměv, vždy ochotné, jídla velká porce, k tomu zdarma výborně domácí limonády v podobě máty, citronu - prostě paráda! moc děkuji. Jsem rád, že to funguje...
Od: Alena  (Vloženo: 31.01.2020)
Jídlo: 1 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
Chtěla bych tímto poděkovat skvělé obsluze v kantýně Ekostavby a zároveň restauraci Thalie. Jídla jsou dobrá a je velký výběr.
Od: Michaela Maláčová  (Vloženo: 31.01.2020)
Jídlo: 1 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
Touto cestou děkuji všem zainteresovaným osobám v kantýně Ekostavby za skvělý servis, chutná jídla, velké porce, vitamínové nápoje s mátou a čisté nádobí a prostředí.
Od: Pavel Soldát  (Vloženo: 23.01.2020)
Jídlo: 1 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
Touto cestou bych chtěl poděkovat personálu (Věrka, Míša, Lenka aj)kantýny Ekostavby - přestože je to "kantýna", tak se tam cítím jako v restauraci. děkuji.
Od: Tom  (Vloženo: 20.01.2020)
Jídlo: 3 | Obsluha: 1 | Prostředí: 3 → Nedoporučuji
Paní Věra kantýnu Ekostaveb vede dobře a svědomitě. Její snídaně a vajíčka na desítky způsobů mi vždy zpříjemní ráno a nastartují den. Co se týče dovozu obědů, tak tam je prostor pro zlepšení větší. Jsou dny kdy se u oběda vracím do studentských let v menze VUT.
Od: Alena  (Vloženo: 19.01.2020)
Jídlo: 5 | Obsluha: 5 | Prostředí: 5 → Doporučuji
Chtěla bych tímto poděkovat skvělé obsluze v kantýně Ekostavby a zároveň restauraci Thalie. Jídla jsou dobrá a je velký výběr.
Od: MUDr. Semerád  (Vloženo: 13.01.2020)
Jídlo: 1 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
Recenze obvykle nepíši, nicméně zde udělám výjimku... Kantýnu Ekostavby v Černovicích bych chtěl touto cestou pochválit za skvělý přístup, objednat lze po telefonu např. Polévky chutné, velké porce, výběr z 5 jídel je též skvělý, paní Věrka a paní u nádobí jsou milé, ochotné. Když mám cestu kolem, neb mám zde jednání, vždy si sem rád zajdu na výborný oběd. Mudr. Semerád. Brno.
Od: Tomas Kurka  (Vloženo: 08.01.2020)
Jídlo: 1 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
Kantýna Ekostavby super, 5 druhů jídel, pití gratis, fajne polífky..
 1 - 2 - 3 - 4 - 5další >

Nahoru
Restaurace THALIE
Rooseveltova 14, 602 00 Brno

Mobil: +420 774 409 840
E-mail: info@thalie.cz

Mapa - kde nás najdete
Otevírací doba:

Po - So  11:00 - 24:00 hod.
Ne  zavřeno

Podávání teplých jídel
11:00 - 23:00 hod.
Odběr denní nabídky menu

Váš e-mail

 
Kolik je 7 + 3 :
Copyright © 2004 - 2020 www.thalie.cz
  Developed by Robert Zaborowski, Layout: J. Kočvara