Hodnocení zákazníků

+  Chci přidat moje hodnocení

Výpis hodnocení, celkem: 121. Nejnovější příspěvky jsou řazené shora dolů.

Od: juraj  (Vloženo: 05.10.2021)
Jídlo: 1 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
Musím dnes přehodnotit poslední recenzi na kantýnu Ekostavby. Nový pan kuchař nyní všechny strávníky kontroluje, odškrtává jídla - nyní je vše maximálně v pořádku - moc děkuji za rychlou nápravu k lepšímu. Jsem s jeho přístupem, ochotou a výbormými jídly a polévkami velmi spokojen. Velmi děkuji za vše. Nyní perfektní!
Od: juraj  (Vloženo: 30.09.2021)
Jídlo: 2 | Obsluha: 5 | Prostředí: 5 → Nedoporučuji
Poslal jsem hodně pěkných recenzí, ale nyní píši negativní recenzi. Kantýna Ekostavby mě zklamala...opět zmatky v objednání, kolegové nedostali jejich obj. jídla - prý nezbylo :) na mě také nezbylo..šéf thalie nakonec jídlo poslal expres... ale je to nepříjemné když si objednáte jídla a sní Vám je někdo jiný :) chce to řádnou evidenci, stravenky a tím se to eliminuje - již jsem to psal před půl rokem.. Něco s tím prosím již udělajte, at se to neopakuje...pak člověk musí psát škaredé recenze, abych se tím trochu uklidnil...děkuji za pochopení a nápravu výdejního systému a hlavně kontroly strávníků - když jsou schopni lhát že mají jiné jídlo - pak nemůže dojít k nepříjemnostem. Chce to však trochu píle a péče a snahy... Dnešní šéfkuchař však tuto snahu vůbec neměl a spíše se mě vysmál, což mě naštvalo nejvíce.
Od: Pavel Karel  (Vloženo: 08.09.2021)
Jídlo: 1 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
Kantýna Ekostavby - velké díky že jste - kam jinam bych chodil na obědy nevím...polévky, vydatná jídla, fajn lidi kolem - velká pochvala.
Od: Doctor  (Vloženo: 23.08.2021)
Jídlo: 1 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
Kantýna Ekostavby Černovice - vždy milá, usměvavá, ochotná a vstřícná obbsluha duo Marie-Michaela - perfektní příštup, vždy vše krásně nachystané, připravené, ideální teplota i slanost pokrmů,. čisté nádobé se úlně leskne, prostě paráda, špica - za mě 1*
Od: Valentýn  (Vloženo: 10.08.2021)
Jídlo: 1 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
chválím obsluhu kantýny paní Marušku a Michalku v Komárově za milý, vstřícný přístup. Moc děkuji. Valentýn
Od: Jirka  (Vloženo: 26.07.2021)
Jídlo: 2 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Nedoporučuji
Prosím když píšete opékané brambory - představuji si jak se pečou na pekáči v troubě, nikoliv že je hodíte do 3 litrů rožhaveného oleje a usmažíte je - je mi težko asi 3 hodiny po obědě..z přemaštěných olejových rádoby brambor...prosím tedy příště napiště buď opékané a opečte je, nebo smažené a ty si určitě dávat již nebudu. díky za pochopení.
Od: PAvla  (Vloženo: 11.06.2021)
Jídlo: 1 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
Normálně recenze nepíši, ale tady udělám výjimku. Překvapilo mě, jak dobře vaří v katýně Ekostavby- 5 druhů jídel, polévky..chlebíčky..prostě příjemné překvapení. Děkuji. Pavla Dvořáková
Od: Lucie  (Vloženo: 08.06.2021)
Jídlo: 2 | Obsluha: 2 | Prostředí: 1 → Doporučuji
Dobry den,jsem spokojena,hodne jste se zlepsily v omackach a chutove to mate vyborne...pokracujeme objednavkach jidel...jen tak dal😊
Od: Veronika  (Vloženo: 18.05.2021)
Jídlo: 2 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
Určitě musím pochválit obsluhu. Holky jsou VŽDY usměvavé, vstřícné a prostě boží :-) Jídlo taky dobrý. Vždy se dá vybrat. Chodím sem ráda.
Od: Ema Smetana  (Vloženo: 13.05.2021)
Jídlo: 1 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
Chtěla bych touto cestou poděkovat paní Marušce a Mišce za fajn přístup v jídelně. Také kuchařům za super polévky, salátky i dresingy - daří se Vám to. Takže paráda - moc děkuji.
Od: Miloš Zeman  (Vloženo: 30.04.2021)
Jídlo: 1 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
Kantýna Ekostavby - na to že to je "pouze" kantýna, se tam cítím kolikrát jak v restauraci - jídla chutná, porce velké (jde si i přidat - repete), teplota polévky akorát aby si člověk nespálil ústa, nádobí sklenice čisté, prostředí fajn. Presonál milý, vstřícný a když bylo něco potřeba - rychle se to vyřešilo. Za mě palec nahoru. ")
Od: Juraj  (Vloženo: 20.04.2021)
Jídlo: 1 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
Jídelna Ekostavby si drží svůj vysoký standard - jídla chutná, porce velké, nádobí a prostředí čisté. Obsluha vlídná, vstřícná a pozorná. Díky. J.
Od: Pavelka Pavel  (Vloženo: 26.03.2021)
Jídlo: 1 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
chodím sem již leta - díky Bohu za tuto kantýnu - super polívky, jídla jak v restauraci, pití gratis - super, jsem spokojen
Od: Jura  (Vloženo: 22.03.2021)
Jídlo: 1 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
tož ta kantyna v komarově je husta. Gabl sem tam splašil. Vasruvku k tomu ti nalijó gratis, polifky jsou špica. Baby super.
Od: Juraj  (Vloženo: 10.03.2021)
Jídlo: 1 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
Touto cestou děkuji paní Věrce v kantýně v Komárově za milý, vstřícný přístup, děkuji i paní Michalce za čisté nádobí, hezké prostředí a milá slova - chodím k Vám rád na obědy již několik let. Super!
Od: ZKL TechTool  (Vloženo: 02.03.2021)
Jídlo: 2 | Obsluha: 1 | Prostředí: 2 → Doporučuji
Velká spokojenost s personálem při výdeji obědů ve společnosti ZKL TechTool Brno (03/2021)
Od: Jiří  (Vloženo: 25.01.2021)
Jídlo: 1 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
Uděluji tímto státní vyznamenání paní Věrce a Mišce za dlouholeté plnění plánu I. pětiletky. Tyto soudružky - údernice dnes a denně nasazují své životy za blaho strávníků, potí krev, aby splnili socialistický plán a nevšímaje si vlastní únavy vrhají se směle do dalších prodejů plnohodnotné stravy. Tímto jim vyslovuji pochvalu a dík za celý kolektiv. Soudruh Jiří
Od: Doktor  (Vloženo: 22.01.2021)
Jídlo: 1 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
Nemohu si pomoci ale musím pochválit kantýnu Ekostavby - velmi se snaží, je to poznat - velmi rád sem chodím- - vždy se dobře najím a odpočinu si a naberu nových sil. Díky Věrce a Mišce.
Od: Jiřík  (Vloženo: 13.01.2021)
Jídlo: 1 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
Asi se budu již opakovat, nicméně pochvala vždy potěší - takže chválím Duo Věrka a Miška - jsem spokojen s ochotou, přístupem, vstřícností atd. Dámy servírují výborná jídla, vždy si udržují pořádek, čistotu a dobrou náladu :) jen tak dále! díky j.
Od: Juraj  (Vloženo: 23.12.2020)
Jídlo: 1 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
Nechápu, že někteří recenzenti přede mnou neumí číst - restauraci sice doporučují, ale dali samé 5 (hlavně že píšete - oznámkujte jako ve škole) to je jak pro prvňáčky. Ale někteří to nedávaj. Takže za mě doporučuji a dávám samé 1* Díky za celoroční výborné stravování až na nějaké malé výjimky to bylo vždy super. Děkuji Věrce a Mišce za milý lidský přístup. Přeji krásné Vánoce a do roku 2021 hlavně zdravíčko a méně solit :)
 1 - 2 - 3 - 4 - 5  >>další >

Nahoru
Restaurace THALIE
Rooseveltova 14, 602 00 Brno

Mobil: +420 774 409 840
E-mail: info@thalie.cz

Mapa - kde nás najdete
Otevírací doba:

Po - So  11:00 - 24:00 hod.
Ne  zavřeno

Podávání teplých jídel
11:00 - 23:00 hod.
Odběr denní nabídky menu

Váš e-mail

 
Kolik je 7 + 3 :
Copyright © 2004 - 2021 www.thalie.cz
  Developed by Robert Zaborowski, Layout: J. Kočvara