Hodnocení zákazníků

+  Chci přidat moje hodnocení

Výpis hodnocení, celkem: 83. Nejnovější příspěvky jsou řazené shora dolů.

Od: Juraj  (Vloženo: 10.03.2020)
Jídlo: 3 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
musím souhlasit, že kuřecí plátky bývají šíleně přesolené.. úplně zbytečně...již se mi to stalo několikrát....méně solit příště díky j.
Od: Simča  (Vloženo: 27.02.2020)
Jídlo: 3 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
Dobrý den, dnes jsme si všichni nadšeně objednali moravského vrabce se špenátem, protože váš špenát je vždy chutný a bramborové knedlíky všichni milujeme. Ale to maso. Nedalo se vůbec ukrojit a skončilo v koši. Všichni ve firmě jsou naštvaní, že na oběd mají dnes jen ty knedlíky se špenátem.
Od: Jaroslav Midrla  (Vloženo: 24.02.2020)
Jídlo: 5 | Obsluha: 3 | Prostředí: 3 → Nedoporučuji
Za firmu Eurom,dnes byla přesolená dvě jídla,bramborový guláš a grilovaný kuřecí plátek s opečenýmy brambory. Většinou se to opakuje každé pondělí. Prosím o nápravu děkuji.
Od: Lenka Zlámalová  (Vloženo: 24.02.2020)
Jídlo: 1 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
Dnešní první oběd "Rozvoz" celkově hodnotím velmi kladně. Porce, chuť i čas dodání vše v naprostém pořádku. Děkujeme ze Kšírové a budeme se těšit na zítřejší závoz.
Od: Juraj  (Vloženo: 07.02.2020)
Jídlo: 1 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
Asi se již budu opakovat ale pochval není nikdy dost tak tedy chválím přístup Věrky a Myšky v kantýně Ekostavby Černovice. Milý přístup, úsměv, vždy ochotné, jídla velká porce, k tomu zdarma výborně domácí limonády v podobě máty, citronu - prostě paráda! moc děkuji. Jsem rád, že to funguje...
Od: Alena  (Vloženo: 31.01.2020)
Jídlo: 1 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
Chtěla bych tímto poděkovat skvělé obsluze v kantýně Ekostavby a zároveň restauraci Thalie. Jídla jsou dobrá a je velký výběr.
Od: Michaela Maláčová  (Vloženo: 31.01.2020)
Jídlo: 1 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
Touto cestou děkuji všem zainteresovaným osobám v kantýně Ekostavby za skvělý servis, chutná jídla, velké porce, vitamínové nápoje s mátou a čisté nádobí a prostředí.
Od: Pavel Soldát  (Vloženo: 23.01.2020)
Jídlo: 1 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
Touto cestou bych chtěl poděkovat personálu (Věrka, Míša, Lenka aj)kantýny Ekostavby - přestože je to "kantýna", tak se tam cítím jako v restauraci. děkuji.
Od: Tom  (Vloženo: 20.01.2020)
Jídlo: 3 | Obsluha: 1 | Prostředí: 3 → Nedoporučuji
Paní Věra kantýnu Ekostaveb vede dobře a svědomitě. Její snídaně a vajíčka na desítky způsobů mi vždy zpříjemní ráno a nastartují den. Co se týče dovozu obědů, tak tam je prostor pro zlepšení větší. Jsou dny kdy se u oběda vracím do studentských let v menze VUT.
Od: Alena  (Vloženo: 19.01.2020)
Jídlo: 5 | Obsluha: 5 | Prostředí: 5 → Doporučuji
Chtěla bych tímto poděkovat skvělé obsluze v kantýně Ekostavby a zároveň restauraci Thalie. Jídla jsou dobrá a je velký výběr.
Od: MUDr. Semerád  (Vloženo: 13.01.2020)
Jídlo: 1 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
Recenze obvykle nepíši, nicméně zde udělám výjimku... Kantýnu Ekostavby v Černovicích bych chtěl touto cestou pochválit za skvělý přístup, objednat lze po telefonu např. Polévky chutné, velké porce, výběr z 5 jídel je též skvělý, paní Věrka a paní u nádobí jsou milé, ochotné. Když mám cestu kolem, neb mám zde jednání, vždy si sem rád zajdu na výborný oběd. Mudr. Semerád. Brno.
Od: Tomas Kurka  (Vloženo: 08.01.2020)
Jídlo: 1 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
Kantýna Ekostavby super, 5 druhů jídel, pití gratis, fajne polífky..
Od: Staňo Gabriel  (Vloženo: 17.12.2019)
Jídlo: 1 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
ďakujem za prima servis a obedy v kantyne Stavos Ekostavby. Všetko super jste skveli!
Od: Pavel Soukup  (Vloženo: 12.12.2019)
Jídlo: 1 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
Touto cestou děkuji personálu kantýny Ekostavby za perfektní přístup k zákazníkovi, který se již málokdy vidí ale tady to vidím již roky takže moc děkuji. p.s.
Od: Jiří z Mokré  (Vloženo: 25.11.2019)
Jídlo: 1 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
Kantýna po zásahu obsluhy v podobě Věrky a kolegyně ohromně prokoukla, je tam krásně čisto, ubrusy, ubrousky, květiny - jako na hotelu... dále děkuji za chutná jídla, čerstvé polévky, prodloužený výdej obědů, přátelský a milý přístup, zájem o strávníka- opravdu jsem velmi spokojen - jen tak dále! jste skvělí! Díky.
Od: Jana  (Vloženo: 21.11.2019)
Jídlo: 1 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
Oslava narozenin vynikající. Velká pochvala a dík personálu. Jídlo výborné a hlavně domluva vstřícná a bezchybná. Děkuji
Od: Muhammad Ali  (Vloženo: 15.11.2019)
Jídlo: 1 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
Někdy v kantýně Ekostavby je polévky více někdy méně - poradím jak spočítat: množství obj. obědů vynásobte x 0,25 l a máte přibližné množství polévky, které bude na ten den potřeba...děkuji
Od: Voňka Tomáš  (Vloženo: 01.11.2019)
Jídlo: 1 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
Dnes jsme byli spolu s přítelkyní na obědě. Obsluha, jídlo nemají v Brně snad konkurenci. Děkujeme za perfektní pohoštění. Tomáš a Lenka
Od: Georgo  (Vloženo: 12.10.2019)
Jídlo: 1 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
Naučte se výslovnost grazie alle ragazze della mensa per i pasti e le minestre eccellenti - Sono soddisfatto della qualità, delle dimensioni delle porzioni e del buon approccio..Grazie ancora
Od: Anonym  (Vloženo: 09.10.2019)
Jídlo: 1 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
vysoký standard stále udržen - soudružky, údernice kantýnské - plní plán pětiletky na 110%. Čímž přispívají k dobrému zdraví a lepší náladě zaměstnanců, kteří se zde stravují a podporují zdravý vývoj naší kapitalisticko- socialistické společnosti. Soudružkám 3x ZDAR!! Světu mír na věčné časy.
 1 - 2 - 3 - 4 - 5další >

Nahoru
Restaurace THALIE
Rooseveltova 14, 602 00 Brno

Mobil: +420 774 409 840
E-mail: info@thalie.cz

Mapa - kde nás najdete
Otevírací doba:

Po - So  11:00 - 24:00 hod.
Ne  zavřeno

Podávání teplých jídel
11:00 - 23:00 hod.
Odběr denní nabídky menu

Váš e-mail

 
Kolik je 7 + 3 :
Copyright © 2004 - 2020 www.thalie.cz
  Developed by Robert Zaborowski, Layout: J. Kočvara