Hodnocení zákazníků

+  Chci přidat moje hodnocení

Výpis hodnocení, celkem: 138. Nejnovější příspěvky jsou řazené shora dolů.

Od: Střítecký Vítězslav  (Vloženo: 02.09.2022)
Jídlo: 4 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
Dobrý den, v poslední době se mě dost stává, že brambory jsou nedovařené. Potvrdili mě to i další kolegové. Děkuji za pochopení Střítecký
Od: Jaroslav Midrla  (Vloženo: 28.07.2022)
Jídlo: 5 | Obsluha: 3 | Prostředí: 3 → Nedoporučuji
Firma Eurom od vás odebírá spoustu let obědy,ale dne s se to fakt nedalo jíst.Pytlácká pánev -omáčka jak voda a v ní utopeno pár kousků tučného masa absolutně bez chuti,ano omáčka pouze byla pálivá a to vše. Nejsem spokojen-už delší dobu,ale dnes jsem to fakt musel napsat.Možná by bylo lepší nevymýšlet podivné až nesrozumitelné názvy jídel,ale věnovat se lepší kvalitě.Rozhodně jsem na delší dobu vyléčen z odběrů vašich obědů.
Od: Petr Kulič  (Vloženo: 14.07.2022)
Jídlo: 1 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
Jako celkem dobrý, jen se občas stane, že z majonézy nebo vývaru mám průjem. Stolice pak zapáchá a je peklo v míse.
Od: Jurri Pospinni  (Vloženo: 25.05.2022)
Jídlo: 1 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
Je to neuvěřitelné ale kantýna si drží velmi vysoký standard, Královna Helenka I. panuje skvěle, systém objednávek funguje, chutného jídla je dosti, skvělé polévky mnoho, kantýna přecpaná čerstvými chlebíčky, lahůdkami, cukrovinek jako na Mikuláša:) prostě fakt VELKÁ POCHVALA. Bůh ochraňuj Královnu Helenku I.
Od: Jurri Pospinni  (Vloženo: 25.04.2022)
Jídlo: 1 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
Kantýna Ekostavby drží svůj vysoký standard - výběr lahůdek obrovský, saláty, chebíčky, sladkosti, pečivo, vždy čerstvé a s úsměvěm a lidskýmn přístupem. Obědy jedná báseň - polévka správná teplota - kouří se z ní, hlavníjídla bývá velká porce, chutné, s nápadem, prostě paráda. Velmi rád se nyní za vlády Královny Helenky I. chodím. Bůh opatruj královnu! Amen
Od: Honza  (Vloženo: 11.04.2022)
Jídlo: 2 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
Rád sem chodím :)
Od: Radana  (Vloženo: 31.03.2022)
Jídlo: 2 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
občerstvení v kantýně je díky skvělé obsluze perfektní, hlavní jídla jsou dobrá, pomohlo by ale přidání více zeleniny, ať jako příloha nebo salát (třeba coleslaw je moc dobrý), děkuji
Od: Pavla Křenková  (Vloženo: 02.03.2022)
Jídlo: 1 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
Děkuji kantýně Ekostavby za skvělou péči, od snídaní, svačiny až po obědy a zákusky. Perfektní přístup. Velmi doporučuji.
Od: juraj  (Vloženo: 10.02.2022)
Jídlo: 1 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
Musím reagovat na recenzi od "Emila" meno kdo to vůbec psal... Šřtavnatý kotlet byl velmi povedený - bylo vidět že je opravdu na grilu díky krásmým pruhům, masa byla hromada a byl šřavnatý a chutný... nevím co tam píšete o žebrech?? za mě 1* a opravdu vyří perfekně a obsluha přijemná ochotná- nejlepší jaká tam za 10 ket byla! Jsem spokojen maximálně a i celá naše firma. A jak slyším z okolií, šichni si teď kantýnu za vlády Královny Helenky I. chválí. Díky moc. Juraj
Od: Emil  (Vloženo: 09.02.2022)
Jídlo: 5 | Obsluha: 4 | Prostředí: 4 → Nedoporučuji
Dnes šťavnatý kotlet byly grilované kosti - žebra nejasného původu, maso jsem nenašel. Dlouho jsem tu nebyl a zase dlouho nebudu.
Odpověď restaurace Thalie:
|_
Dobrý den, velice mě mrzí Vaše reakce, protože jsem tento den sám obsluhoval a na zmiňované jídlo slyšel pouze kladné reakce.....v mých očích jídlo vypadalo krásně barevně s pořádným kusem masa, protože bylo s kostí. Pokud se Vám něco nezdálo, tak nebylo nic jednoduššího než požádat obsluhu a obratem bych jídlo vyměnil nebo neúčtoval.
Od: King Charles  (Vloženo: 02.02.2022)
Jídlo: 1 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
Tato kantýna se za vlády Královny Helenky I. proměnila v zažitkovou restauraci, kde si skvěle pochutnáte, odpočinete si a naberete dalších sil. God save the queen. Bůh ochraňuj Královnu.
Od: Markéta Bulantová  (Vloženo: 31.01.2022)
Jídlo: 5 | Obsluha: 5 | Prostředí: 5 → Doporučuji
Nejlepší obsluha co sem kdy zažila,skvělý přístupu,jídlo i ceny super! Doporučuji všem ;)
Od: Juraj  (Vloženo: 11.01.2022)
Jídlo: 1 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
Kantýna Ekostaby - dnešní hermelín v bramboráku- delikatesa, velmi jsem si pochutnal... mňamka... velmi děkuji.. skvěle vaříte.
Od: Dr. Aleš Přikryl  (Vloženo: 07.01.2022)
Jídlo: 1 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
Kantýna Ekostavby v KOmárově je nyní naprosto perfektní pod vedením paní Helenky. Děkuji za péči, jídlo i milý přístup. Děkuji i paní co umývá nádobí - vše je pěkně čisté, vyleštěné - radost sem chodit.
Od: Zdeněk Znojmo  (Vloženo: 22.12.2021)
Jídlo: 1 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
Dekuji moc za celoroční péči kantýna je nyní perfektní, jídla skvělá, obsluha milá a vstřícná. Paráda.
Od: juraj  (Vloženo: 01.12.2021)
Jídlo: 1 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
Kantýna Ekostavby kvete... Paní kantýnská Helenka kantýnu nyní krásně vánočně vyzdobila, přibyla spousta lahůdek, jídla vždy vyjdou, je to tam velmi nyní hezké a příjemné. Gratuluji k této velké změně k lepšímu, díky Bohu za to! Amen
Od: JIrka  (Vloženo: 18.11.2021)
Jídlo: 1 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
Velmi chválím Kantýnu ekostavby - nyní je již dlouho vše vpořádku, obědy vychází, přístup je rodinný, celkový dojem je velmi vylepšen, paní kantýnská má vše pěkně připravené, hodně chlebíčků, lahůdek - opravdu nyní mohu vřele doporučit.
Od: juraj  (Vloženo: 05.10.2021)
Jídlo: 1 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
Musím dnes přehodnotit poslední recenzi na kantýnu Ekostavby. Nový pan kuchař nyní všechny strávníky kontroluje, odškrtává jídla - nyní je vše maximálně v pořádku - moc děkuji za rychlou nápravu k lepšímu. Jsem s jeho přístupem, ochotou a výbormými jídly a polévkami velmi spokojen. Velmi děkuji za vše. Nyní perfektní!
Od: juraj  (Vloženo: 30.09.2021)
Jídlo: 2 | Obsluha: 5 | Prostředí: 5 → Nedoporučuji
Poslal jsem hodně pěkných recenzí, ale nyní píši negativní recenzi. Kantýna Ekostavby mě zklamala...opět zmatky v objednání, kolegové nedostali jejich obj. jídla - prý nezbylo :) na mě také nezbylo..šéf thalie nakonec jídlo poslal expres... ale je to nepříjemné když si objednáte jídla a sní Vám je někdo jiný :) chce to řádnou evidenci, stravenky a tím se to eliminuje - již jsem to psal před půl rokem.. Něco s tím prosím již udělajte, at se to neopakuje...pak člověk musí psát škaredé recenze, abych se tím trochu uklidnil...děkuji za pochopení a nápravu výdejního systému a hlavně kontroly strávníků - když jsou schopni lhát že mají jiné jídlo - pak nemůže dojít k nepříjemnostem. Chce to však trochu píle a péče a snahy... Dnešní šéfkuchař však tuto snahu vůbec neměl a spíše se mě vysmál, což mě naštvalo nejvíce.
Od: Pavel Karel  (Vloženo: 08.09.2021)
Jídlo: 1 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
Kantýna Ekostavby - velké díky že jste - kam jinam bych chodil na obědy nevím...polévky, vydatná jídla, fajn lidi kolem - velká pochvala.
 1 - 2 - 3 - 4 - 5  >>další >

Nahoru
Restaurace THALIE
Rooseveltova 14, 602 00 Brno

Mobil: +420 774 409 840
E-mail: info@thalie.cz

Mapa - kde nás najdete
Otevírací doba:

Po - So  11:00 - 24:00 hod.
Ne  zavřeno

Podávání teplých jídel
11:00 - 23:00 hod.
Odběr denní nabídky menu

Váš e-mail

 
Kolik je 7 + 3 :
Copyright © 2004 - 2022 www.thalie.cz
  Developed by Robert Zaborowski, Layout: J. Kočvara