Hodnocení zákazníků

+  Chci přidat moje hodnocení

Výpis hodnocení, celkem: 59. Nejnovější příspěvky jsou řazené shora dolů.

Od: Luboš  (Vloženo: 13.09.2019)
Jídlo: 1 | Obsluha: 1 | Prostředí: 2 → Doporučuji
Co do rychlosti obsluhy, velikosti porcí a cen podle mě nemají ve středu města konkurenci. Rád se sem vracím již mnoho let, po které si podnik stále drží svůj vysoký standard.
Odpověď restaurace Thalie:
|_
Velice děkujeme za velmi pěknou reakci
Od: Georg  (Vloženo: 30.07.2019)
Jídlo: 1 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
Kantýna Ekostavby - Alenka se již vrátila - vítám ji opět v pracovním procesu:) Vše na jedničku, Alenka se o nás pěkně stará, je ochotná, milá a mov hezká ;-) paní Pospíšilová krásně vše umyje a vyčistí - vše se leskne jak psí (čumák). Prostě holki paráda - jse šikulky!
Od: Juraj  (Vloženo: 23.07.2019)
Jídlo: 1 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
"Holky" v kantýně udržely vysoký standard - vše na jedničku - super....
Od: Juraj  (Vloženo: 15.07.2019)
Jídlo: 1 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
ještě jsem zapomněl na fajn paní která umývá nádobí - také i ji děkuji za milý přístup, čisté nádobí i prostředí - moc si toho vážím...jirka
Odpověď restaurace Thalie:
|_
Dobrý den pane Jirko, velice děkujeme za příjemné hodnocení, které holky určitě potěší.
Od: Juraj  (Vloženo: 15.07.2019)
Jídlo: 1 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
Děkuji za výborné jídlo a obsluhu v kantýně u Svitavy. Paní Mirka se velmi snaží, je ochotná a milá - prostě spokojenost.... jen tak dále...:)
Od: Juraj  (Vloženo: 29.05.2019)
Jídlo: 1 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
Musím opětovně pochválit personál (alenka, míša) z kantýny v Ekostavbách. Není to ledasjaká kantýna - je to příjemné kulturní prostředí, kde přes oběd načerpáte novou pozitivní energii, kde si můžete vybrat z 5 druhů jídel, čerstvé chlebíčky, saláty apod. Také hamendegs nebo párek v rohlíku :) prostě super!
Od: Miroslav Červinka  (Vloženo: 13.05.2019)
Jídlo: 1 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
V sobotu 11.5.jsme měli v této restauraci narozeninovou oslavu.Vše bylo naprosto perfektní.Nádherně připravený stůl,příjemná a pozorná obsluha a velice chutná jídla.Dávám nejvyšší možné hodnocení a doporučuji všem,kteří chtějí prožít příjemný večer při příležitosti oslavy nebo jen posezení.Děkuji všem zaměstnancům,zcela určitě jsme zde nebyli naposledy.
Od: Juraj  (Vloženo: 09.05.2019)
Jídlo: 1 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
Musím uznat, že v kantýně v Ekostavbách mi jídlo velmi chutná, porce jsou veliké i pro chlapy, chválím velmi čisté, útulné prostředí, milý personál v podobě paní Alenky a Míši, jakékoliv přání bylo vždy vyslyšeno, jídlo mi vydají i po "zavírací době" což se v dnešní době jen tak nevidí.. prostě palec nahoru - velké díky - vedete si výborně!
Od: Juraj  (Vloženo: 02.05.2019)
Jídlo: 1 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
Velmi chválím Alenku a její team v kantýně u Svitavy. Vylepšila a zkrášlila prostředí, když náhodou nezbude objednané jídlo ochotně připraví minutky - chodím tam již léta a myslím ,že se kantýna drží skvělé a kolikrát si poradí i s neočekávanými situacemi. Díky za vše a omlouvám se že občas "prudím" :) ale to je z hladu a nebo že je mi špatně :) Juraj
Od: Antonín Králík  (Vloženo: 25.03.2019)
Jídlo: 3 | Obsluha: 3 | Prostředí: 3 → Nedoporučuji
Dobrý den. Dnes 25.3.2019 došlo k záměně jídel při dovozu do firmy a obědy 2 a 4 byly naprosto autentické. Tím pádem jsem místo dijonské omáčky dostal jakousi mrkvovou srandu s hráškem a veškeré obědy pod čísly 2 a 4 jsou stejné.
Od: Juraj  (Vloženo: 12.11.2018)
Jídlo: 1 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
jsem celkem spokojen s jídlem i obsluhou v kantýně Ekostavby, kam vozíte oběd - občas je někdy něco slanějšího - nic to nemění na faktu, že na 99% je vždy jídlo chutné, vydatné, polévky jsou "neošizené" prostřední je domácí, obsluha v podobě paní Soňky skvělá. Nádobí čisté. Když bylo něco v nepořádku, ihned se to opravilo. Takže za mě díky, chodím na Vaše obědy rád :)
Od: Lenka  (Vloženo: 13.10.2018)
Jídlo: 1 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
Prostředí, obsluha, jídlo za 1* ... za mne velká spokojenost
Od: Martin Krc  (Vloženo: 01.09.2018)
Jídlo: 1 | Obsluha: 1 | Prostředí: 3 → Doporučuji
Velmi dobrý losos na pepři se šťouchanými brambory, super obsluha, milý pán. Jediná vada této restaurace je snad asi nevhodná volba žárovek - intenzivní bílé světlo hrozně bije do očí
Od: Aleš Sokol  (Vloženo: 09.08.2018)
Jídlo: 1 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
Vážím si rychlé a seriózní nabídky pana Rozsívala, že mi toto jídlo nebude účtováno. Děkuji
Od: Aleš Sokol, MSR engines  (Vloženo: 08.08.2018)
Jídlo: 5 | Obsluha: 1 | Prostředí: 3 → Doporučuji
Předevčírem jsem si objednal knedlíky s vejci. Hodnotil bych to tak, že pan kuchař (některými hodnocen jako pan Bůh)v tomto případě na vejce prostě zapomněl. Nebýt přehršle okurků v příloze, nedalo by se to polknout, jak byly knedlíky suché. Půlku oběda jsem vyhodil. Katastrofa!
Od: Kuba  (Vloženo: 21.03.2018)
Jídlo: 1 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
Zajímalo by mě, kdo vládne v kuchyni, občas zvažuji, jestli tam vaří kuchař nebo Bůh. Většina jídel jsou totiž jak od Boha, především sladký, nedávno jsem měl honzíkovy buchty, který byly přímo dokonalý. Až se to bojím říct nahlas, ale tak dobré jsem naposledy měl od své již zesnulé babičky. Vaří u vás muž či žena? Ty buchty snad musela dělat něčí babička. :)
Od: Žaneta  (Vloženo: 12.01.2018)
Jídlo: 1 | Obsluha: 1 | Prostředí: 2 → Doporučuji
Děkujeme za výborné polední menu, na kterém jsme byli tuto středu 10.1., jídlo bylo chutné, jako vždy, i naši noví kolegové, kteří u vás byli poprvé, si ho nemohli vynachválit. Chválím i báječný přístup číšníků a jejich pohotovou reakci. Těšíme se na příště!
Odpověď restaurace Thalie:
|_
Děkujeme pěkně -:)
Od: AGORA  (Vloženo: 14.12.2017)
Jídlo: 1 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
Už přes měsíc máme rozvoz od Thálie do firmy a rádi bychom vyjádřili velké díky panu kuchaři, všichni si vždy velmi pochutnáme, dokonce pomalu začíná přibývat zájemců :-) Touto cestou bych také ráda poděkovala i panu řidiči, je to velmi milý pán a vždy všechno v pořádku a včas přiveze. Také velmi oceňujeme přehlednost Vašich stránek, objednávací systém a vstřícnost pana Rozsívala! :-)
Od: Jaroslav Midrla  (Vloženo: 09.11.2017)
Jídlo: 5 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Nedoporučuji
Hodnocení,k dnešnímu obědu,pracuji ve firmě Eurom,naše firma od vás obědnává pro naše zaměstnance asi 30 až 40 obědů denně,dnes jsme měli smažený květák musím říct,že byl květák tvrdý prostě křupal,asi neprošel varem jam by měl a obaloval se přímo syrový,a ve fritovací lázni se nedodělal ,což je logický, protože by se panu kuchaři spálila strouhanka. Takže nespokojenost a palec dolů.
Od: Sokol  (Vloženo: 18.09.2017)
Jídlo: 1 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
1. Chalupnické brambory ve slupce, pečené na sádle a kmíně, podávané s mázem zakysané smetany a pestrým zeleninovým salátem P.S. podle internetu je "máz" objemová jednotka rovnající se 1 až 1,4 litru (moravský, vídeňský..) Předpokládám, že ta zakysaná smetana tam bude asi jen na"máz"nutá. :-)
 1 - 2 - 3další >

Nahoru
Restaurace THALIE
Rooseveltova 14, 602 00 Brno

Mobil: +420 774 409 840
E-mail: info@thalie.cz

Mapa - kde nás najdete
Otevírací doba:

Po - So  11:00 - 24:00 hod.
Ne  zavřeno

Podávání teplých jídel
11:00 - 23:00 hod.
Odběr denní nabídky menu

Váš e-mail

 
Kolik je 7 + 3 :
Copyright © 2004 - 2019 www.thalie.cz
  Developed by Robert Zaborowski, Layout: J. Kočvara