Hodnocení zákazníků

+  Chci přidat moje hodnocení

Výpis hodnocení, celkem: 134. Nejnovější příspěvky jsou řazené shora dolů.

Od: Jurri Pospinni  (Vloženo: 25.04.2022)
Jídlo: 1 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
Kantýna Ekostavby drží svůj vysoký standard - výběr lahůdek obrovský, saláty, chebíčky, sladkosti, pečivo, vždy čerstvé a s úsměvěm a lidskýmn přístupem. Obědy jedná báseň - polévka správná teplota - kouří se z ní, hlavníjídla bývá velká porce, chutné, s nápadem, prostě paráda. Velmi rád se nyní za vlády Královny Helenky I. chodím. Bůh opatruj královnu! Amen
Od: Honza  (Vloženo: 11.04.2022)
Jídlo: 2 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
Rád sem chodím :)
Od: Radana  (Vloženo: 31.03.2022)
Jídlo: 2 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
občerstvení v kantýně je díky skvělé obsluze perfektní, hlavní jídla jsou dobrá, pomohlo by ale přidání více zeleniny, ať jako příloha nebo salát (třeba coleslaw je moc dobrý), děkuji
Od: Pavla Křenková  (Vloženo: 02.03.2022)
Jídlo: 1 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
Děkuji kantýně Ekostavby za skvělou péči, od snídaní, svačiny až po obědy a zákusky. Perfektní přístup. Velmi doporučuji.
Od: juraj  (Vloženo: 10.02.2022)
Jídlo: 1 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
Musím reagovat na recenzi od "Emila" meno kdo to vůbec psal... Šřtavnatý kotlet byl velmi povedený - bylo vidět že je opravdu na grilu díky krásmým pruhům, masa byla hromada a byl šřavnatý a chutný... nevím co tam píšete o žebrech?? za mě 1* a opravdu vyří perfekně a obsluha přijemná ochotná- nejlepší jaká tam za 10 ket byla! Jsem spokojen maximálně a i celá naše firma. A jak slyším z okolií, šichni si teď kantýnu za vlády Královny Helenky I. chválí. Díky moc. Juraj
Od: Emil  (Vloženo: 09.02.2022)
Jídlo: 5 | Obsluha: 4 | Prostředí: 4 → Nedoporučuji
Dnes šťavnatý kotlet byly grilované kosti - žebra nejasného původu, maso jsem nenašel. Dlouho jsem tu nebyl a zase dlouho nebudu.
Odpověď restaurace Thalie:
|_
Dobrý den, velice mě mrzí Vaše reakce, protože jsem tento den sám obsluhoval a na zmiňované jídlo slyšel pouze kladné reakce.....v mých očích jídlo vypadalo krásně barevně s pořádným kusem masa, protože bylo s kostí. Pokud se Vám něco nezdálo, tak nebylo nic jednoduššího než požádat obsluhu a obratem bych jídlo vyměnil nebo neúčtoval.
Od: King Charles  (Vloženo: 02.02.2022)
Jídlo: 1 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
Tato kantýna se za vlády Královny Helenky I. proměnila v zažitkovou restauraci, kde si skvěle pochutnáte, odpočinete si a naberete dalších sil. God save the queen. Bůh ochraňuj Královnu.
Od: Markéta Bulantová  (Vloženo: 31.01.2022)
Jídlo: 5 | Obsluha: 5 | Prostředí: 5 → Doporučuji
Nejlepší obsluha co sem kdy zažila,skvělý přístupu,jídlo i ceny super! Doporučuji všem ;)
Od: Juraj  (Vloženo: 11.01.2022)
Jídlo: 1 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
Kantýna Ekostaby - dnešní hermelín v bramboráku- delikatesa, velmi jsem si pochutnal... mňamka... velmi děkuji.. skvěle vaříte.
Od: Dr. Aleš Přikryl  (Vloženo: 07.01.2022)
Jídlo: 1 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
Kantýna Ekostavby v KOmárově je nyní naprosto perfektní pod vedením paní Helenky. Děkuji za péči, jídlo i milý přístup. Děkuji i paní co umývá nádobí - vše je pěkně čisté, vyleštěné - radost sem chodit.
Od: Zdeněk Znojmo  (Vloženo: 22.12.2021)
Jídlo: 1 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
Dekuji moc za celoroční péči kantýna je nyní perfektní, jídla skvělá, obsluha milá a vstřícná. Paráda.
Od: juraj  (Vloženo: 01.12.2021)
Jídlo: 1 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
Kantýna Ekostavby kvete... Paní kantýnská Helenka kantýnu nyní krásně vánočně vyzdobila, přibyla spousta lahůdek, jídla vždy vyjdou, je to tam velmi nyní hezké a příjemné. Gratuluji k této velké změně k lepšímu, díky Bohu za to! Amen
Od: JIrka  (Vloženo: 18.11.2021)
Jídlo: 1 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
Velmi chválím Kantýnu ekostavby - nyní je již dlouho vše vpořádku, obědy vychází, přístup je rodinný, celkový dojem je velmi vylepšen, paní kantýnská má vše pěkně připravené, hodně chlebíčků, lahůdek - opravdu nyní mohu vřele doporučit.
Od: juraj  (Vloženo: 05.10.2021)
Jídlo: 1 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
Musím dnes přehodnotit poslední recenzi na kantýnu Ekostavby. Nový pan kuchař nyní všechny strávníky kontroluje, odškrtává jídla - nyní je vše maximálně v pořádku - moc děkuji za rychlou nápravu k lepšímu. Jsem s jeho přístupem, ochotou a výbormými jídly a polévkami velmi spokojen. Velmi děkuji za vše. Nyní perfektní!
Od: juraj  (Vloženo: 30.09.2021)
Jídlo: 2 | Obsluha: 5 | Prostředí: 5 → Nedoporučuji
Poslal jsem hodně pěkných recenzí, ale nyní píši negativní recenzi. Kantýna Ekostavby mě zklamala...opět zmatky v objednání, kolegové nedostali jejich obj. jídla - prý nezbylo :) na mě také nezbylo..šéf thalie nakonec jídlo poslal expres... ale je to nepříjemné když si objednáte jídla a sní Vám je někdo jiný :) chce to řádnou evidenci, stravenky a tím se to eliminuje - již jsem to psal před půl rokem.. Něco s tím prosím již udělajte, at se to neopakuje...pak člověk musí psát škaredé recenze, abych se tím trochu uklidnil...děkuji za pochopení a nápravu výdejního systému a hlavně kontroly strávníků - když jsou schopni lhát že mají jiné jídlo - pak nemůže dojít k nepříjemnostem. Chce to však trochu píle a péče a snahy... Dnešní šéfkuchař však tuto snahu vůbec neměl a spíše se mě vysmál, což mě naštvalo nejvíce.
Od: Pavel Karel  (Vloženo: 08.09.2021)
Jídlo: 1 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
Kantýna Ekostavby - velké díky že jste - kam jinam bych chodil na obědy nevím...polévky, vydatná jídla, fajn lidi kolem - velká pochvala.
Od: Doctor  (Vloženo: 23.08.2021)
Jídlo: 1 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
Kantýna Ekostavby Černovice - vždy milá, usměvavá, ochotná a vstřícná obbsluha duo Marie-Michaela - perfektní příštup, vždy vše krásně nachystané, připravené, ideální teplota i slanost pokrmů,. čisté nádobé se úlně leskne, prostě paráda, špica - za mě 1*
Od: Valentýn  (Vloženo: 10.08.2021)
Jídlo: 1 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
chválím obsluhu kantýny paní Marušku a Michalku v Komárově za milý, vstřícný přístup. Moc děkuji. Valentýn
Od: Jirka  (Vloženo: 26.07.2021)
Jídlo: 2 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Nedoporučuji
Prosím když píšete opékané brambory - představuji si jak se pečou na pekáči v troubě, nikoliv že je hodíte do 3 litrů rožhaveného oleje a usmažíte je - je mi težko asi 3 hodiny po obědě..z přemaštěných olejových rádoby brambor...prosím tedy příště napiště buď opékané a opečte je, nebo smažené a ty si určitě dávat již nebudu. díky za pochopení.
Od: PAvla  (Vloženo: 11.06.2021)
Jídlo: 1 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
Normálně recenze nepíši, ale tady udělám výjimku. Překvapilo mě, jak dobře vaří v katýně Ekostavby- 5 druhů jídel, polévky..chlebíčky..prostě příjemné překvapení. Děkuji. Pavla Dvořáková
 1 - 2 - 3 - 4 - 5  >>další >

Nahoru
Restaurace THALIE
Rooseveltova 14, 602 00 Brno

Mobil: +420 774 409 840
E-mail: info@thalie.cz

Mapa - kde nás najdete
Otevírací doba:

Po - So  11:00 - 24:00 hod.
Ne  zavřeno

Podávání teplých jídel
11:00 - 23:00 hod.
Odběr denní nabídky menu

Váš e-mail

 
Kolik je 7 + 3 :
Copyright © 2004 - 2022 www.thalie.cz
  Developed by Robert Zaborowski, Layout: J. Kočvara