Hodnocení zákazníků

+  Chci přidat moje hodnocení

Výpis hodnocení, celkem: 49. Nejnovější příspěvky jsou řazené shora dolů.

Od: psena  (Vloženo: 22.11.2013)
Jídlo: 5 | Obsluha: 5 | Prostředí: 5 → Doporučuji
Po delší době jsem zašel na meníčko, byl jsem velice příjemně překvapen. Vylepšení hlavně v celkovém dochucení jídla, který se vymykalo běžným chutím obědových menu. Ale neusnout na vavřínech, podobnej trend jsem zaznamenal i na jiných místech v centru.
Od: Marta  (Vloženo: 20.11.2013)
Jídlo: 3 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
Za dnešní menu tedy musím ubrat na mém dřívějším hodnocením. Jídlo jsme si vzali s sebou - brambory byly ledové už při převzetí a popis jídla dost mystifikuje konečný výsledek. Konfitovaná vepřová krkovička (představovala jsem si více do steaku a ne jídlo typu "školní jídelny", podávaná s rozmarýnovými šťouchanými bramborami (od začátku ledové a přišlo mi,že byly ze včera - i když třeba ne - místama byly dost seschlé). Jindy jsem s jídlem spokojená více!
Od: P  (Vloženo: 05.11.2013)
Jídlo: 1 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
chodím do této restaurace již pár let(večeře, meníčka), vyzkoušel sem mnoho jiných v okolí, ale v žádné mi nechutná tak, jako zde. Doporučuji všem
Od: Martina  (Vloženo: 20.10.2013)
Jídlo: 1 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
Včera jsem navštívila vaši restauraci při příležitosti malé oslavy a musím před vámi smeknout. Jídlo vynikající nejen chuťově, ale i na pohled.Pan číšník velmi příjemný,ochotný a usměvavý. Všem vřele doporučuji a k jedničkám bych přidala ještě několik hvězdiček. Moc děkuji.
Od: Jitka  (Vloženo: 08.10.2013)
Jídlo: 1 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
Spokojenost největší! Ráda se k Vám opět vrátím.
Od: Martin  (Vloženo: 22.08.2013)
Jídlo: 1 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
Naprosto nejlepší restaurace, co znám. V době, kdy jsem pracoval v Brně (5 let zpět), jsem tam jezdil přes půl Brna na oběd, protože obsluha byla tak trysková, že se mi to vyplatilo. Číšníci spolu snad závodili. Děsí mě, že by můj zaměstnavatel zjistil, čím je restaurace k takovým výkonům motivuje, a chtěl to po mě taky. Jídlo vždy čerstvé a na první pohled z kvalitních surovin, chuťově promyšlené, odvozené od klasické české kuchyně a vylepšené s přesně tou správnou mírou extravagance. Člověk se tak nemusí bát, že ho kousne chobotnice, jí jídla, která si dokáže představit, na druhé straně tak akorát zvláštní, že si odnese denně nevšední zážitek. Prostředí je vynikající, obsluha super, ceny jsou vzhledem k nabídce nízké, velký výběr, nikdy nejíte stejné jídlo. Já už nevím, co pochválit, od té doby jsem pracoval po celé ČR a zahraničí a lepší hospodu jsem nenašel. Zítra k vám jdu zase a už se těším.
Od: MK  (Vloženo: 31.07.2013)
Jídlo: 5 | Obsluha: 4 | Prostředí: 4 → Doporučuji
Prostředí, jídlo i obsluha moc dobré, vřele doporučuji. Jen doporučuji ubrat při popisu jídel v menu na přídavných apod. jménech - ztrácí se v nich podstata jídla :)
Od: Sylva Ondriášová a Adam Kabourek  (Vloženo: 29.06.2013)
Jídlo: 1 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
S touto restaurací jsme se seznámili formou rozvozu (damejidlo.cz). Musíme říci, že se jednalo o jeden z nejlepších gastronomických zážitků. Jídlo nám bylo dovezenoo do 30 minut a po rozbalení jsme jen zírali. Na jídle šlo poznat, že je z čerstvých surovin, vše dobře dochucené a i samotné zabalení bylo parádní. Konečně rozvoz, kde není jídlo baleno do polystyrenových boxů, odkud vše vytéká. Když bych chtěla napsat ke každému jídlu pár slov chvály, psala bych to dlouho a úpřimě snad ani taková slova chvály neexistují. Určitě si někdy zase necháme jídlo dovézt a budeme se snažit i o přímou návštěvu Vaší restaurace :). Děkujeme a všem vřele doporučujeme
Odpověď restaurace Thalie:
|_
Dobrý den, velice děkujeme za Vaši reakci. Budeme se těšit až si vyzkoušíte naší restauraci osobně, protože si myslíme, že Vám můžeme nabídnou ještě o něco víc z gastronomie. Kolektiv Restaurace Thalie
Od: Nicol  (Vloženo: 16.06.2013)
Jídlo: 1 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
výborné
< předchozí1 - 2 - 3 

Nahoru
Restaurace THALIE
Rooseveltova 14, 602 00 Brno

Mobil: +420 774 409 840
E-mail: info@thalie.cz

Mapa - kde nás najdete
Otevírací doba:

Po - So  11:00 - 24:00 hod.
Ne  zavřeno

Podávání teplých jídel
11:00 - 23:00 hod.
Odběr denní nabídky menu

Váš e-mail

 
Kolik je 7 + 3 :
Copyright © 2004 - 2018 www.thalie.cz
  Developed by Robert Zaborowski, Layout: J. Kočvara