Hodnocení zákazníků

+  Chci přidat moje hodnocení

Výpis hodnocení, celkem: 58. Nejnovější příspěvky jsou řazené shora dolů.

Od: Pavel  (Vloženo: 21.03.2014)
Jídlo: 2 | Obsluha: 1 | Prostředí: 3 → Doporučuji
Vždy mě příjemně překvapí super rychlá obsluha, zdá se že dobře chápou "vo co gou", polední menu je většinou velmi dobré - určitě lepší průměr meníčkových restaurací v centru. Jediné co bych vytknul je trvalá hlasitá hudební reprodukce diskotékového rádia - pochybuji že to někdo ocení, mezi hosty nebývá mnoho teenagerů. Nešlo by zvolit něco decentnějšího? Celkově doporučuji.
Od: Romana  (Vloženo: 26.02.2014)
Jídlo: 1 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
Tuto restauraci jsme si na základě Vašich hodnocení vybrali pro uspořádání promoční oslavy. Nejsme z Brna, takže to byla trochu sázka do loterie. Proto pokládám za slušnost potvrdit všechny superlativy - jídlo fantastické, obsluha milá, rychlá a na rozdíl od jiných podniků nevtíravá, prostředí útulné. Po všech stránkách dobrá volba, doporučuji.
Od: Blondys  (Vloženo: 17.02.2014)
Jídlo: 2 | Obsluha: 5 | Prostředí: 2 → Nedoporučuji
Já bohužel nemohu kladně hodnotit..14.2.jsme si s manželem chtěli udělat pěkný večer,bohužel vše co mohlo být fajn,zkazilo 80-minutové čekání na jídlo, steak a rybu, máme projezených spoustu restaurací,ale s tímto jsme se ještě nesetkali,pravda že kapacita byla plná, číšník se snažil,ale kuchyně vázla,nic méně ani slovo či omluva ze strany obsluhy nepadla. Samotné jídlo bylo vynikající i když dost drahé na velikost porce která gramáži v lístku neodpovídala, výborné bílé vínko, celkově jídlo velmi kvalitní,ale což o to, když ta čekačka byla tááák dlouhá, škoda :-(
Odpověď restaurace Thalie:
|_
Milá Blondys, moc nás mrzí, že jste si od nás odnesli takový zážitek. Páteční večer byl pro nás pro všechny velmi náročný – a tím bych nechtěl omlouvat to, že jste na jídlo čekali nepřiměřeně dlouhou dobu. Přijměte prosím mou upřímnou omluvu. Vaši připomínku si beru k srdci a pro příště se pokusíme podobným situacím předcházet. Darin Rozsíval, majitel restaurace.
Od: Ondra  (Vloženo: 03.02.2014)
Jídlo: 2 | Obsluha: 2 | Prostředí: 2 → Doporučuji
Velmi dobrý podnik, chutná jídla, rychla a milá obsluha, prostředí v pořádku. v poslední době (cca půl roku) mi jen u vás nechutnají polévky. Všechny i ty u kterých to být nemusí jsou zahuštěné čímsi, něco jako solamyl. Zbytečně! Polévky mám rád, tak mi to vadí. Osobně bych v době oběda zakázal kouření úplně, k jídlu se to nehodí a kuřáci ať si bafnou venku po cestě a necpou ten smrad ostatním (je zde půlka vyhrazená kuřákům). Každopádně dávám dvojku, jako chalitebné a rád sem budu chodit v poledne na povedená jídla dál.
Od: Radka Jati  (Vloženo: 29.01.2014)
Jídlo: 1 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
Meníčka na firmu odebíráme druhým týdnem a vesele si pomlaskáváme. Jídlo je chutné a jsou ho velké porce. Objednávání přes webový formulář funguje bezvadně. Super. Máte za jedna.
Od: Miriam  (Vloženo: 28.01.2014)
Jídlo: 1 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
Naše firma využívá rozvoz obědů přímo do kanceláří, tato služba nám moc vyhovuje. Musím vyzdvihnout velice příjemné a ochotné jednání vedení restaurace, ale i pracovníka, který nám denně meníčka dodává. S kvalitou jídla jsme spokojeni. Hodnotím kladně a mohu jenom doporučit!
Od: Kristýna Hrstková  (Vloženo: 19.01.2014)
Jídlo: 1 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
Nejlepší restaurace v Brně,výborná jídla,příjemná obsluha.
Od: Michaela  (Vloženo: 08.01.2014)
Jídlo: 1 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
Odebíráme téměř každý den obědy a za sebe mohu říci, že jsem velmi spokojena. Výborné gastronomické kombinace. Ráda bych ve vašem kulinářském provedení ochutnala kachní prsíčka přelité švestkovou omáčkou s opečenými bramborovými dukátky. Budu ráda když to zařadíte do vašeho rozvozu jídel.
Od: Lubo  (Vloženo: 07.12.2013)
Jídlo: 4 | Obsluha: 4 | Prostředí: 3 → Doporučuji
Pri telefonickej objednavke nam bolo povedane, ze su cisto nefajciarska restauracia, co sme privitali s nadsenim. Nadsenie nas zial preslo ked ludia zacali chodit k baru pri ktorom sme zrovna sedeli a zacali smelo bafkat tie ich smrady. Raritou nie je ani vidiet fajcit casnika. Inak jedlo a obsluha OK.
Od: psena  (Vloženo: 22.11.2013)
Jídlo: 5 | Obsluha: 5 | Prostředí: 5 → Doporučuji
Po delší době jsem zašel na meníčko, byl jsem velice příjemně překvapen. Vylepšení hlavně v celkovém dochucení jídla, který se vymykalo běžným chutím obědových menu. Ale neusnout na vavřínech, podobnej trend jsem zaznamenal i na jiných místech v centru.
Od: Marta  (Vloženo: 20.11.2013)
Jídlo: 3 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
Za dnešní menu tedy musím ubrat na mém dřívějším hodnocením. Jídlo jsme si vzali s sebou - brambory byly ledové už při převzetí a popis jídla dost mystifikuje konečný výsledek. Konfitovaná vepřová krkovička (představovala jsem si více do steaku a ne jídlo typu "školní jídelny", podávaná s rozmarýnovými šťouchanými bramborami (od začátku ledové a přišlo mi,že byly ze včera - i když třeba ne - místama byly dost seschlé). Jindy jsem s jídlem spokojená více!
Od: P  (Vloženo: 05.11.2013)
Jídlo: 1 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
chodím do této restaurace již pár let(večeře, meníčka), vyzkoušel sem mnoho jiných v okolí, ale v žádné mi nechutná tak, jako zde. Doporučuji všem
Od: Martina  (Vloženo: 20.10.2013)
Jídlo: 1 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
Včera jsem navštívila vaši restauraci při příležitosti malé oslavy a musím před vámi smeknout. Jídlo vynikající nejen chuťově, ale i na pohled.Pan číšník velmi příjemný,ochotný a usměvavý. Všem vřele doporučuji a k jedničkám bych přidala ještě několik hvězdiček. Moc děkuji.
Od: Jitka  (Vloženo: 08.10.2013)
Jídlo: 1 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
Spokojenost největší! Ráda se k Vám opět vrátím.
Od: Martin  (Vloženo: 22.08.2013)
Jídlo: 1 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
Naprosto nejlepší restaurace, co znám. V době, kdy jsem pracoval v Brně (5 let zpět), jsem tam jezdil přes půl Brna na oběd, protože obsluha byla tak trysková, že se mi to vyplatilo. Číšníci spolu snad závodili. Děsí mě, že by můj zaměstnavatel zjistil, čím je restaurace k takovým výkonům motivuje, a chtěl to po mě taky. Jídlo vždy čerstvé a na první pohled z kvalitních surovin, chuťově promyšlené, odvozené od klasické české kuchyně a vylepšené s přesně tou správnou mírou extravagance. Člověk se tak nemusí bát, že ho kousne chobotnice, jí jídla, která si dokáže představit, na druhé straně tak akorát zvláštní, že si odnese denně nevšední zážitek. Prostředí je vynikající, obsluha super, ceny jsou vzhledem k nabídce nízké, velký výběr, nikdy nejíte stejné jídlo. Já už nevím, co pochválit, od té doby jsem pracoval po celé ČR a zahraničí a lepší hospodu jsem nenašel. Zítra k vám jdu zase a už se těším.
Od: MK  (Vloženo: 31.07.2013)
Jídlo: 5 | Obsluha: 4 | Prostředí: 4 → Doporučuji
Prostředí, jídlo i obsluha moc dobré, vřele doporučuji. Jen doporučuji ubrat při popisu jídel v menu na přídavných apod. jménech - ztrácí se v nich podstata jídla :)
Od: Sylva Ondriášová a Adam Kabourek  (Vloženo: 29.06.2013)
Jídlo: 1 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
S touto restaurací jsme se seznámili formou rozvozu (damejidlo.cz). Musíme říci, že se jednalo o jeden z nejlepších gastronomických zážitků. Jídlo nám bylo dovezenoo do 30 minut a po rozbalení jsme jen zírali. Na jídle šlo poznat, že je z čerstvých surovin, vše dobře dochucené a i samotné zabalení bylo parádní. Konečně rozvoz, kde není jídlo baleno do polystyrenových boxů, odkud vše vytéká. Když bych chtěla napsat ke každému jídlu pár slov chvály, psala bych to dlouho a úpřimě snad ani taková slova chvály neexistují. Určitě si někdy zase necháme jídlo dovézt a budeme se snažit i o přímou návštěvu Vaší restaurace :). Děkujeme a všem vřele doporučujeme
Odpověď restaurace Thalie:
|_
Dobrý den, velice děkujeme za Vaši reakci. Budeme se těšit až si vyzkoušíte naší restauraci osobně, protože si myslíme, že Vám můžeme nabídnou ještě o něco víc z gastronomie. Kolektiv Restaurace Thalie
Od: Nicol  (Vloženo: 16.06.2013)
Jídlo: 1 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
výborné
< předchozí1 - 2 - 3 

Nahoru
Restaurace THALIE
Rooseveltova 14, 602 00 Brno

Mobil: +420 774 409 840
E-mail: info@thalie.cz

Mapa - kde nás najdete
Otevírací doba:

Po - So  11:00 - 24:00 hod.
Ne  zavřeno

Podávání teplých jídel
11:00 - 23:00 hod.
Odběr denní nabídky menu

Váš e-mail

 
Kolik je 7 + 3 :
Copyright © 2004 - 2019 www.thalie.cz
  Developed by Robert Zaborowski, Layout: J. Kočvara