Hodnocení zákazníků

+  Chci přidat moje hodnocení

Výpis hodnocení, celkem: 49. Nejnovější příspěvky jsou řazené shora dolů.

Od: Petra  (Vloženo: 19.01.2016)
Jídlo: 1 | Obsluha: 1 | Prostředí: 2 → Doporučuji
Výborné jídlo a příjemné prostředí. Rádi a opakovaně sem chodíme. Jen škoda té hlasité hudby a hudebního stylu - ruší to atmosféru a celkově se to nehodí k takovému místu.
Od: Adéla  (Vloženo: 14.07.2015)
Jídlo: 5 | Obsluha: 5 | Prostředí: 5 → Doporučuji
Restauraci Thalii navštěvuji denně v rámci denních menu již několik let. A určitě doporučuji všem. Příjemná a milá obsluha, jídlo, ke kterému netřeba slov - dokonale sladěné chutě a výborné prostředí, to je důvod, proč jsem si z mnoha restaurací v centru Brna vybrala pro denní menu právě tuto restauraci.
Od: Christin  (Vloženo: 30.06.2015)
Jídlo: 1 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
Výborné! Můžeme jen doporučit.
Od: Martin  (Vloženo: 16.04.2015)
Jídlo: 5 | Obsluha: 4 | Prostředí: 4 → Doporučuji
Skvělé jídlo!
Od: Irena  (Vloženo: 18.03.2015)
Jídlo: 2 | Obsluha: 2 | Prostředí: 2 → Doporučuji
Dobrý den, do firmy nám vozíte obědy, jsou dobré, jen prosím vyřiďte panu kuchaři, zda by mohl používat méně soli. Vím, že každý je zvyklý na něco jiného, ale dosolit si může každy, kdežto obráceně ne. Předevčírem byl slanější segedinský guláš, dnes svíčková. Pak to bude dokonalé :-) !
Od: Jana  (Vloženo: 28.01.2015)
Jídlo: 4 | Obsluha: 5 | Prostředí: 4 → Doporučuji
Věděla jsem, že restaurace Thalie je na posezení u večeře celkem drahá, ale začala jsem chodit jednou za čas sem zde na meníčka. Musím říct, že jsem prošla už mnoha restauracemi, ale Thalie nikdy nezklame :) výborná jídla a skvělý výběr. Obsluha se vždy ptá, jestli vše v pořádku. Což ne v každé restauraci je samozřejmost :) Jednou ty prachy obětuji a půjdeme s přítelem sem na večeři :D
Od: Veronika  (Vloženo: 30.09.2014)
Jídlo: 5 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Nedoporučuji
Dnes jsem si objednala "Těstoviny fusilli, připravené s krůtím masem podle receptury PARADISO" s sebou, po příchodu do práce jsem zjistila, že omáčka neobsahuje ani jeden kousek masa!!!
Odpověď restaurace Thalie:
|_
Dobrý den, velice se omlouvám, pravděpodobně pan kuchař při balení jídla nedoplnil do krabičky nafiletovaný krutí steak.....klidně se stavte jak budete mít cestu kolem, tak Vám vrátíme peníze nebo můžeme také nabídnou náhradní jídlo.
Od: Petra  (Vloženo: 11.08.2014)
Jídlo: 1 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
Do této restaurace jsme jednou zašli s manželem na meníčko a velice nám chutnalo a nechutnalo nám jenom díky výbornému obědu,ale také kvůli příjemné obsluze a především díky mladému, sympatickému muži říkající si Leo. Teď když už se rozhodneme jít s manželem na jídlo do města, tak naše kroky vedou pouze do Thalie.
Od: Ivan Jašek  (Vloženo: 10.08.2014)
Jídlo: 1 | Obsluha: 2 | Prostředí: 1 → Doporučuji
Dobrý den, byli jsme u Vás s kolegy v pátek na poledním menu a vcelice jsme si pochutnali.Já měl výborně připravenou makrelu o statní kolegové si vybrali klasický smažený řízek a hovězí roštěnku. Velice si ceníme přístupu restaurace, která neklame svoje zákazníky a dodržuje to co je vjídelním lístku opravdu napsáno. S jídla byla cítit plná vyvážená chuť suroviny byly spávně upraveny a celkový vizuelní provedení bylo nad průměr poledního menu brněnských restaurací. Obsuha byla příjemná a velmi pozorná. Děkujeme a Vaší restauraci vřele doporučuji.
Od: Jiří Rybka  (Vloženo: 19.04.2014)
Jídlo: 1 | Obsluha: 2 | Prostředí: 1 → Doporučuji
10.4. jsme měli v restauraci rezervaci na oběd po promoci. Stůl byl výborně připraven a ozdoben, obsluha ochotná, jelikož jsme dorazili téměř hodinu před oficiální rezervací. Bohužel to bylo v době obědů, kdy byla restaurace poměrně plná a tak jsme na jídlo čekali o krapet déle, ale čekání rozhodně stálo za to. Jídlo bylo vynikající, dokonce bych se nebál říct, že odpovídající vyšší cenové kategorii (alespoň podle cen většiny restaurací). Polévky výborné, chutné, syté, jídlo velmi chutné (a to nejen klasika, ale i zajímavé variace), výborně servírované. Obecně porce jídla byly rozhodně dostatečné. Rozhodně se pro nás stala návštěva této restaurace velmi příjemným zážitkem a příjemným rozšířením obzorů ;)
Od: Flégrová Ivana  (Vloženo: 03.04.2014)
Jídlo: 1 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
Jsme z Prahy a do Brna jezdíme vyjímečně. Vždy jsme měli problém najít místo, kde se dobře a rychle najíst. Teď se nám to konečně podařilo. Našla jsem na internetu tolik slov chvály na tuto restauraci, že jsme to museli s manželem vyzkoušet. Včera jsme si dali polední menu a byli jsme nadšeni, jak kvalitou jídla, velikostí porcí, cenou i obsluhou. Už teď se těšíme na příští cestu do Brna a návštěvu této restaurace. Vřele doporučuji!
Od: Pavel  (Vloženo: 21.03.2014)
Jídlo: 2 | Obsluha: 1 | Prostředí: 3 → Doporučuji
Vždy mě příjemně překvapí super rychlá obsluha, zdá se že dobře chápou "vo co gou", polední menu je většinou velmi dobré - určitě lepší průměr meníčkových restaurací v centru. Jediné co bych vytknul je trvalá hlasitá hudební reprodukce diskotékového rádia - pochybuji že to někdo ocení, mezi hosty nebývá mnoho teenagerů. Nešlo by zvolit něco decentnějšího? Celkově doporučuji.
Od: Romana  (Vloženo: 26.02.2014)
Jídlo: 1 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
Tuto restauraci jsme si na základě Vašich hodnocení vybrali pro uspořádání promoční oslavy. Nejsme z Brna, takže to byla trochu sázka do loterie. Proto pokládám za slušnost potvrdit všechny superlativy - jídlo fantastické, obsluha milá, rychlá a na rozdíl od jiných podniků nevtíravá, prostředí útulné. Po všech stránkách dobrá volba, doporučuji.
Od: Blondys  (Vloženo: 17.02.2014)
Jídlo: 2 | Obsluha: 5 | Prostředí: 2 → Nedoporučuji
Já bohužel nemohu kladně hodnotit..14.2.jsme si s manželem chtěli udělat pěkný večer,bohužel vše co mohlo být fajn,zkazilo 80-minutové čekání na jídlo, steak a rybu, máme projezených spoustu restaurací,ale s tímto jsme se ještě nesetkali,pravda že kapacita byla plná, číšník se snažil,ale kuchyně vázla,nic méně ani slovo či omluva ze strany obsluhy nepadla. Samotné jídlo bylo vynikající i když dost drahé na velikost porce která gramáži v lístku neodpovídala, výborné bílé vínko, celkově jídlo velmi kvalitní,ale což o to, když ta čekačka byla tááák dlouhá, škoda :-(
Odpověď restaurace Thalie:
|_
Milá Blondys, moc nás mrzí, že jste si od nás odnesli takový zážitek. Páteční večer byl pro nás pro všechny velmi náročný – a tím bych nechtěl omlouvat to, že jste na jídlo čekali nepřiměřeně dlouhou dobu. Přijměte prosím mou upřímnou omluvu. Vaši připomínku si beru k srdci a pro příště se pokusíme podobným situacím předcházet. Darin Rozsíval, majitel restaurace.
Od: Ondra  (Vloženo: 03.02.2014)
Jídlo: 2 | Obsluha: 2 | Prostředí: 2 → Doporučuji
Velmi dobrý podnik, chutná jídla, rychla a milá obsluha, prostředí v pořádku. v poslední době (cca půl roku) mi jen u vás nechutnají polévky. Všechny i ty u kterých to být nemusí jsou zahuštěné čímsi, něco jako solamyl. Zbytečně! Polévky mám rád, tak mi to vadí. Osobně bych v době oběda zakázal kouření úplně, k jídlu se to nehodí a kuřáci ať si bafnou venku po cestě a necpou ten smrad ostatním (je zde půlka vyhrazená kuřákům). Každopádně dávám dvojku, jako chalitebné a rád sem budu chodit v poledne na povedená jídla dál.
Od: Radka Jati  (Vloženo: 29.01.2014)
Jídlo: 1 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
Meníčka na firmu odebíráme druhým týdnem a vesele si pomlaskáváme. Jídlo je chutné a jsou ho velké porce. Objednávání přes webový formulář funguje bezvadně. Super. Máte za jedna.
Od: Miriam  (Vloženo: 28.01.2014)
Jídlo: 1 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
Naše firma využívá rozvoz obědů přímo do kanceláří, tato služba nám moc vyhovuje. Musím vyzdvihnout velice příjemné a ochotné jednání vedení restaurace, ale i pracovníka, který nám denně meníčka dodává. S kvalitou jídla jsme spokojeni. Hodnotím kladně a mohu jenom doporučit!
Od: Kristýna Hrstková  (Vloženo: 19.01.2014)
Jídlo: 1 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
Nejlepší restaurace v Brně,výborná jídla,příjemná obsluha.
Od: Michaela  (Vloženo: 08.01.2014)
Jídlo: 1 | Obsluha: 1 | Prostředí: 1 → Doporučuji
Odebíráme téměř každý den obědy a za sebe mohu říci, že jsem velmi spokojena. Výborné gastronomické kombinace. Ráda bych ve vašem kulinářském provedení ochutnala kachní prsíčka přelité švestkovou omáčkou s opečenými bramborovými dukátky. Budu ráda když to zařadíte do vašeho rozvozu jídel.
Od: Lubo  (Vloženo: 07.12.2013)
Jídlo: 4 | Obsluha: 4 | Prostředí: 3 → Doporučuji
Pri telefonickej objednavke nam bolo povedane, ze su cisto nefajciarska restauracia, co sme privitali s nadsenim. Nadsenie nas zial preslo ked ludia zacali chodit k baru pri ktorom sme zrovna sedeli a zacali smelo bafkat tie ich smrady. Raritou nie je ani vidiet fajcit casnika. Inak jedlo a obsluha OK.
< předchozí1 - 2 - 3další >

Nahoru
Restaurace THALIE
Rooseveltova 14, 602 00 Brno

Mobil: +420 774 409 840
E-mail: info@thalie.cz

Mapa - kde nás najdete
Otevírací doba:

Po - So  11:00 - 24:00 hod.
Ne  zavřeno

Podávání teplých jídel
11:00 - 23:00 hod.
Odběr denní nabídky menu

Váš e-mail

 
Kolik je 7 + 3 :
Copyright © 2004 - 2018 www.thalie.cz
  Developed by Robert Zaborowski, Layout: J. Kočvara