Vánoční otvírací doba 2022 - 2023

23.12.2022

Dobrý den vážení zákazníci,

Restaurace Thalie bude mít poslední otevírací den 23. 12. 2022 do 14. 00hod a následně budeme otvírat 02. 01. 2023.

Veselé Vánoce a šťastný Nový rok Vám přeje kolektiv Restaurace Thalie

Denní menu na 1 týden roku 2023 od 02. 01. - 06. 01. 2023

Restaurace Thalie www.thalie.cz 02.01. - 06.01.2023

Pondělí: Novoroční česnečka s opékaným chlebem

1. Spaghetti aglio olio peperoncino posypané strouhaným parmezánem
2. Maďarský vepřový perkelt na paprice, podávaný s haluškami a nočkem zakysané
smetany
3. Smažený vepřový cordon bleu naplněný sýrem Gouda a šunkou, vařené brambory,
domácí tatarská omáčka
4. Kuřecí kung pao s praženými burskými oříšky, podávané s jasmínovou rýží
5. RACIONÁLNÍ STRAVA: Treska plněná sýrem a bylinkami, osmažená v trojobalu,
bramborová kaše, měsíček citronu

Úterý: Moravská zelňačka

1. Dušený špenát, servírovaný s vařenými vejci a bramborami
2. Vepřové rizoto připravené po srbsku s barevnou zeleninou, posypané sýrem, okurka
3. Svratecký flamendr dvou barev, podávaný na bramborákové placce
4. Dozlatova pečené kuřecí stehno à la kachna, podávané s domácím červeným zelím
a bramborovými knedlíky
5. RACIONÁLNÍ STRAVA: Grilované kuřecí prso Argentina, pečené bylinkové bram-
bory, lehce česnekový dip

Středa: Bramboračka

1. Milotické meruňkové knedlíky posypané tvarohem, přelité máslem
2. Kuřecí jatýrka na cibulce, podávaná s jasmínovou rýží
3. Svíčková na smetaně z mladého divočáka, servírovaná s brusinkovým terčem
se šlehačkou a houskovými knedlíky
4. Rožněné kuřecí prsíčko, přelité smetanovou sýrovou omáčkou, smažené bramborové
dukáty
5. RACIONÁLNÍ STRAVA: Špagety s lososem a smetanou, posypané sýrem Gran
Moravia

Čtvrtek: Gulášová polévka

1. Smažený květák, podávaný s vařenými petrželkovými bramborami a domácí tatar-
skou omáčkou
2. Fořtova sekaná provoněná maďarskou čabajkou, bramborová kaše, hromádka na-
kládané dunajské čalamády
3. Španělský hovězí ptáček, servírovaný s kopečkem jasmínové rýže
4. Grilovaná panenka plněná sušenou švestkou, podávaná s hříbkovou omáčkou
a šťouchanými bramborami na cibulce
5. RACIONÁLNÍ STRAVA: Kuřecí prsíčko se sázeným vejcem, přelité přírodní šťá-
vou, dozlatova pečené brambory

Pátek: Kmínová polévka s krupicí

1. Segedínský guláš, servírovaný s houskovými knedlíky
2. Fazolkové lusky na smetaně, podávané s vejci a vařenými bramborami
3. Smažený vepřový řízek s našlehanou bramborovou kaší a proutky sterilované okurky
4. Kuřecí prsíčka Stroganov, podávaná s dušenou máslovou rýží
5. RACIONÁLNÍ STRAVA: Rožněná marinovaná krkovička s mexickými pikantními
fazolemi, pšeničná tortilla

Připravovaná jídla mohou obsahovat stopové prvky ostatních alergenů dle směrnice 1169/2011EU.
Menu je navrženo a připravováno pod vedením pana šéfkuchaře, executive chéf Restaurace Thalie

Najdete nás také na Facebooku


Přejít na úvodní stránku
Restaurace THALIE
Rooseveltova 14, 602 00 Brno

Mobil: +420 774 409 840
E-mail: info@thalie.cz

Mapa - kde nás najdete
Otevírací doba:

Po - So  11:00 - 24:00 hod.
Ne  zavřeno

Podávání teplých jídel
11:00 - 23:00 hod.
Odběr denní nabídky menu

Váš e-mail

 
Kolik je 7 + 3 :
Copyright © 2004 - 2023 www.thalie.cz
  Developed by Robert Zaborowski, Layout: J. Kočvara