Svatomartinská dozlatova pečená husička již 08. 11. 2018 od 15. 00 hod
06.11.2018

Dobrý den Vážení zákazníci,
každoročně jsme pro Vás připravili Svatomartinskou husičku snoubenou s mladým Svatomartinským vínem z Vinařství Vladimíra Tetura.
Dále jsme pro Vás připravili Svatomartinské menu, které bude osobně připravovat šéfkuchař Restaurace Thalie Ivo Húsek a bude se skládat ze čtyř chodů.
________________________________________________________________________________________________________________
Svatomartinské menu 2018
PŘEDKRM:
Domácí paštika s marinovanými švestkami, doplněná ostružinovým glacé, opékaný toust – 85,-Kč
Restovaná husí játra na svatomartinském víně, dozdobená hřebínkem křupavé slaniny, podávaná s domácím cibulovým chlebem - 125,-kČ
POLÉVKA:
Smetanový kaldoun s drůbky a babiččinými širokými nudlovými řezanci - 55,-Kč
HLAVNÍ CHOD:
Pomalu pečené svatomartinské husí stehno na kmíně, servírované s červeným karamelovým zelím s brusinkami a bílým kysaným zelí s jablky, variace českých a moravských knedlíků - 340,-Kč
DEZERT:
Bramborové šišky plněné hruškovou rozvÁrkou, sypané Pardubickým perníkem a sekanými vlašskými ořechy, přelité přepuštěným máslem - 75,-Kč
Akce platí již od 08. 11. 2018 od 15. 00hod