Vánoční otvírací doba 2015 - 2016

23.12.2015

Dobrý den vážení zákazníci,

Restaurace Thalie bude mít poslední otevírací den 23. 12. 2015 do 14. 00hod a následně budeme otvírat 04. 01. 2016.

Veselé Vánoce a šťastný Nový rok 2016 Vám přeje kolektiv Restaurace Thalie

Denní menu na 1 týden roku 2016 od 04. 01. - 08. 01. 2016

Pondělí: Novoroční česneková polévka

1. Horká brokolice, přelitá smetanovou omáčkou quattro formaggi, podávaná s vařenými bram. z Vysočiny
2. Vepřový řízek na slanině, podávaný s dušenou hráškovou rýží
3. Marinovaná kuřecí prsíčka v argentinském koření, přelitá omáčkou BBQ, servírovaná se smaženými bramborovými hranolky
4. Hovězí námořnický guláš, zakápnutý rumem, podávaný s nadýchanými houskovými knedlíky a červenou cibulí
5. Obědový těstovinový fitness salát plný čerstvé barevné zeleniny se šunkou, sýrem a vařenými vejci, ochucený lehkým jogurtovým dressingem

Úterý: Čočková polévka s nočky

1. Buřtguláš hajného Fořta s houbami a sedmero voňavým kořením, podávaný s párem křupavých rohlíků
2. Vepřové ledvinky na cibulce, připravené na vídeňský způsob, servírované s dušenou dlouhozrnnou rýží
3. Plněný paprikový lusk, přelitý tradiční rajskou omáčkou, podávaný s rosickými těstovinami
4. Kuřecí prsíčka v parmazánovém těstíčku, servírovaná s našlehanou bramborovou kaší a jemným zelným salátem s kukuřicí
5. Moravská uzená kýta, podávaná s říznou křenovou omáčkou a houskovými knedlíky

Středa: Babiččina bramboračka

1. Koprová smetanová omáčka s vařenými vejci a bramborem z kopců Vysočiny
2. Smažený karbanátek, plněný olomouckými syrečky, podávaný s jihočeskou lepenicí
3. Vepřový španělský ptáček, servírovaný s komínkem dušené jasmínové rýže
4. Ondrášův kuřecí řízek v tradičním bramboráku, doplněný salátem z tuřanského kysaného zelí a pavlovických jablek
5. Meruňkové kynuté knedlíky, posypané tvarohem a přelité horkým přepuštěným máslem

Čtvrtek: Maďarská gulášová polévka

1. Bretaňské fazole s párky, podávané s čerstvým křupavým chlebem
2. Celý den pečený vepřový bůček, potíraný tmavou marinádou s ciderem, servírovaný s našlehanou bramborovou kaší s máslem
3. Milánské špagety s kuřecím masem v tomatové omáčce, ovoněné bazalkovým pestem, posypané parmazánem
4. Přírodní hovězí roštěnky z mladého českého býka, přelité silnou šťávou, servírované s dušenou dlouhozrnnou rýží
5. Jemný obědový rýžový salát se znojemskou okurkou, obohacený kostičkami restované pražské šunky

Pátek: Silný vývar z hovězí oháňky s nudlemi, květákem a restovanou kořenovou zeleninou

1. Tyrolský eintopf, podávaný s křupavým kmínovým chlebem
2. Drůbeží pikantní jatýrka na černém pivě, se slaninou, servírovaná s dušenou bylinkovou rýží
3. Pomalu tažený vídeňský hovězí guláš z kližky, podávaný s kynutým knedlíkem a restovanou cibulí
4. Smažený vepřový řízek z kotlety, máčený v třeném česneku, servírovaný se šťouchanými bramborami na cibulce a proutky sterilované okurky
5. Domácí bramborové šišky, posypané mletým mákem, přelité máslem

Připravovaná jídla mohou obsahovat stopové prvky ostatních alergenů dle směrnice 1169/2011EU.

Menu je navrženo a připravováno pod vedením Ivo Húska, executive chéf Restaurace Thálie
-


Najdete nás také na Facebooku


Přejít na úvodní stránku
Restaurace THALIE
Rooseveltova 14, 602 00 Brno

Mobil: +420 774 409 840
E-mail: info@thalie.cz

Mapa - kde nás najdete
Otevírací doba:

Po - So  11:00 - 24:00 hod.
Ne  zavřeno

Podávání teplých jídel
11:00 - 23:00 hod.
Odběr denní nabídky menu

Váš e-mail

 
Kolik je 7 + 3 :
Copyright © 2004 - 2018 www.thalie.cz
  Developed by Robert Zaborowski, Layout: J. Kočvara