Vánoční otvírací doba 2014 - 2015

17.12.2014

Dobrý den vážení zákazníci,

Restaurace Thalie bude mít poslední otvírací den 23. 12. 2014 do 14. 00hod a následně budeme otvírat 05. 01. 2015.

Veselé Vánoce a šťastný Nový rok 2015 Vám přeje kolektiv Restaurace Thalie

Denní menu pro 2 týden roku 2015 od 05. 01. - 09. 01.

Pondělí: Babiččina bramboračka s houbami

1. Selská omeleta s hráškem, podávaná s čerstvým chlebem 75,-
2 Milánské těstoviny fusilli, přelité tomatovou omáčkou s kousky restovaných kuřecích prsíček, posypané 80,-
strouhaným parmazánem
3. Vepřový řízek připravený v pivním těstíčku, servírovaný s našlehanou bramborovou kaší a proutky sterilo- 85,-
vané okurky
4. Frankfurtská hovězí zadní pečeně špikovaná párky, podávaná s domácími houskovými knedlíky 85,-
5. Kuřecí maso kung-pao, servírované na kopečku dlouhozrnné rýže 85,-

Úterý: Kuřecí vývar s restovanou zeleninou a kuskusem

1 Zeleninové lečo zahuštěné pomalu vmíchanými vejci, servírované s vařenými bramborami 75,-
2. Hrachová kaše, podávaná s klobásou grilovanou na otevřeném ohni, čerstvým chlebem a kyselou okurkou 80,-
3. Smažená kuřecí kapsa, plněná modrým zrajícím sýrem, podávaná s pečenými bramborami na česneku a ta- 85,-
tarskou omáčkou
4. Restovaný vepřový řízek přelitý přírodní omáčkou, servírovaný s hráškovou rýží 85,-
5. Vepřové výpečky, podávané s dušeným špenátem a houskovými knedlíky 85,-
6. Obědový těstovinový salát s krabím masem, promíchaný jogurtovým farmářským dresingem 85,-

Středa: Moravská zelňačka s klobásou

1. Slovenské halušky prohozené míchanými vejci a restovanými rajčaty 75,-
2. Zapékané brambory s moravským uzeným masem a hráškem 80,-
3. Hermelín upečený v tradičním bramboráku, podávaný s hromádkou zelného salátu s jablečným křenem 85,-
4. Pečené vodňanské kuře na ředkvičkách, servírované s máslovou rýží 85,-
5. Domácí kynuté švestkové knedlíky, přelité exkluzivní vinnou omáčkou, posypané cukrem 85,-
6. Pečená vepřová žebra, podávaná s nakládanými pochutinami ze škopku a chlebem 85,-

Čtvrtek: Hovězí polévka zahuštěná zapraženou krupicí

1. Koprová omáčka, podávaná s vařenými vejci a houskovými knedlíky 75,-
2. Těstoviny penne připravené s restovaným kuřecím prsíčkem, přelité smetanovou omáčkou quattro formaggi 80,-
3. Pikantní vepřový flamendr, podávaný s dušenou rýží a kozím rohem 85,-
4. Vepřový kotlet opékaný na lávovém grilu, servírovaný s ďábelskou BBQ omáčkou a česnekovými americ- 85,-
kými bramborami
5. Hovězí džuveč (rizoto), zastrouhaný sýrem Gouda 85,-
6. Obědový zeleninový salát promíchaný bylinkovým dresinkem, servírovaný s kuřecími smaženkami a teplý- 85,-
mi toasty

Pátek: Pórková polévka s vejci

1. Smažený květák, podávaný s petrželkovými bramborami a tatarskou omáčkou 75,-
2. Libová vepřová pečeně po myslivecku, servírovaná s domácími houskovými knedlíky 80,-
3. Pštrosí vejce, podávané s máslovou bramborovou kaší a hromádkou čalamády 85,-
4. Kuřecí prso upravené v jogurtu, podávané s mačkanými bramborami s mlékem 85,-
5. Boloňské špagety zastrouhané parmezánem 85,-


Najdete nás také na Facebooku


Přejít na úvodní stránku
Restaurace THALIE
Rooseveltova 14, 602 00 Brno

Mobil: +420 774 409 840
E-mail: info@thalie.cz

Mapa - kde nás najdete
Otevírací doba:

Po - So  11:00 - 24:00 hod.
Ne  zavřeno

Podávání teplých jídel
11:00 - 23:00 hod.
Odběr denní nabídky menu

Váš e-mail

 
Kolik je 7 + 3 :
Copyright © 2004 - 2024 www.thalie.cz
  Developed by Robert Zaborowski, Layout: J. Kočvara