Vánoční otvírací doba 2014 - 2015
17.12.2014
Dobrý den vážení zákazníci,
Restaurace Thalie bude mít poslední otvírací den 23. 12. 2014 do 14. 00hod a následně budeme otvírat 05. 01. 2015.
Veselé Vánoce a šťastný Nový rok 2015 Vám přeje kolektiv Restaurace Thalie
Denní menu pro 2 týden roku 2015 od 05. 01. - 09. 01.
Pondělí: Babiččina bramboračka s houbami
1. Selská omeleta s hráškem, podávaná s čerstvým chlebem 75,-
2 Milánské těstoviny fusilli, přelité tomatovou omáčkou s kousky restovaných kuřecích prsíček, posypané 80,-
strouhaným parmazánem
3. Vepřový řízek připravený v pivním těstíčku, servírovaný s našlehanou bramborovou kaší a proutky sterilo- 85,-
vané okurky
4. Frankfurtská hovězí zadní pečeně špikovaná párky, podávaná s domácími houskovými knedlíky 85,-
5. Kuřecí maso kung-pao, servírované na kopečku dlouhozrnné rýže 85,-
Úterý: Kuřecí vývar s restovanou zeleninou a kuskusem
1 Zeleninové lečo zahuštěné pomalu vmíchanými vejci, servírované s vařenými bramborami 75,-
2. Hrachová kaše, podávaná s klobásou grilovanou na otevřeném ohni, čerstvým chlebem a kyselou okurkou 80,-
3. Smažená kuřecí kapsa, plněná modrým zrajícím sýrem, podávaná s pečenými bramborami na česneku a ta- 85,-
tarskou omáčkou
4. Restovaný vepřový řízek přelitý přírodní omáčkou, servírovaný s hráškovou rýží 85,-
5. Vepřové výpečky, podávané s dušeným špenátem a houskovými knedlíky 85,-
6. Obědový těstovinový salát s krabím masem, promíchaný jogurtovým farmářským dresingem 85,-
Středa: Moravská zelňačka s klobásou
1. Slovenské halušky prohozené míchanými vejci a restovanými rajčaty 75,-
2. Zapékané brambory s moravským uzeným masem a hráškem 80,-
3. Hermelín upečený v tradičním bramboráku, podávaný s hromádkou zelného salátu s jablečným křenem 85,-
4. Pečené vodňanské kuře na ředkvičkách, servírované s máslovou rýží 85,-
5. Domácí kynuté švestkové knedlíky, přelité exkluzivní vinnou omáčkou, posypané cukrem 85,-
6. Pečená vepřová žebra, podávaná s nakládanými pochutinami ze škopku a chlebem 85,-
Čtvrtek: Hovězí polévka zahuštěná zapraženou krupicí
1. Koprová omáčka, podávaná s vařenými vejci a houskovými knedlíky 75,-
2. Těstoviny penne připravené s restovaným kuřecím prsíčkem, přelité smetanovou omáčkou quattro formaggi 80,-
3. Pikantní vepřový flamendr, podávaný s dušenou rýží a kozím rohem 85,-
4. Vepřový kotlet opékaný na lávovém grilu, servírovaný s ďábelskou BBQ omáčkou a česnekovými americ- 85,-
kými bramborami
5. Hovězí džuveč (rizoto), zastrouhaný sýrem Gouda 85,-
6. Obědový zeleninový salát promíchaný bylinkovým dresinkem, servírovaný s kuřecími smaženkami a teplý- 85,-
mi toasty
Pátek: Pórková polévka s vejci
1. Smažený květák, podávaný s petrželkovými bramborami a tatarskou omáčkou 75,-
2. Libová vepřová pečeně po myslivecku, servírovaná s domácími houskovými knedlíky 80,-
3. Pštrosí vejce, podávané s máslovou bramborovou kaší a hromádkou čalamády 85,-
4. Kuřecí prso upravené v jogurtu, podávané s mačkanými bramborami s mlékem 85,-
5. Boloňské špagety zastrouhané parmezánem 85,-
Najdete nás také na Facebooku
Přejít na úvodní stránku