Pondělí: Chalupářská polévka
1. Čočka na kyselo, sázené vejce zdobené červenou paprikou a petrželkou, proutky sterilovaných okurek a křupavý zábrdovický pecen chleba
2. Kuřecí stroganov se zakysanou smetanou, dijonskou hořčicí a máslovými žampiony, podávaný se smaženými bramborovými hranolky
Na přelomu roku Vám děkujeme za Vaší přízeň v uplynulém období
a přejeme, abyste do nového roku načerpali dostatek sil, které
Vám v roce 2014 pomohou uskutečnit všechna Vaše přání.
Váš kolektiv Restaurace Thalie
Úterý: 24. 12. 2013 - Štědrý den - ZAVŘENO
Středa: 25. 12. 2013 - 1. svátek vánoční - ZAVŘENO
Čtvrtek: 26. 12. 2013 - 2. svátek vánoční - ZAVŘENO
Pátek: 27. 12. 2013 - ZAVŘENO
Sobota: 28. 12. 2013 - ZAVŘENO
Neděle: 29. 12. 2013 - ZAVŘENO
Pondělí: 30. 12. 2013 - ZAVŘENO
Úterý: 31. 12. 2013 - Silvestr - ZAVŘENO
Středa: 1. 1. 2014 - ZAVŘENO
Čtvrtek: Pórková polévka s vejcem
1. Vepřový špalek dušený po valašsku s rozmarýnem, podávaný se smetavou bramborovou kaší
2. Špagety s boloňskou omáčkou provoněnou čerstvými trhanými bazalkonovými lístky, zdobené hoblinkami uzeného sýra
Pátek: Kuřecí vývar se zeleninou a kroupami
1. Kachní játra na portském víně, podávaná s dušenou hráškovou rýží
2. Smažený eidamský sýr v bylinkové strouhance, podávaný se lžičkou přepuštěného másla a domácí tatarskou omáčkou se strouhanou okurkou
TÝDENNÍ NABÍDKA MENU 11 - 15 hod.
Polévka dle denní nabídky.
3. Konfitovaná vepřová krkovička v hrubozrnné hořčici a medu, podávaná s mačkaným bramborem 90,- Kč
4. Kuřecí plátek po provensálsku, podávaný s lehkou bylinkovou dušenou rýží 90,- Kč
5. Štěpánská hovězí pečeně, podávaná s lehkým houskovým knedlíkem 85,- Kč
6. Italské bazalkové Fusilli, na smetanovém zrcadle s brokolicí, nivou a česnekem 85,- Kč
7. Pečená kuřecí křidélka na zeleninovém lůžku a brusinkovou zálivkou 85,- Kč