Tisk A5 / Tisk A4Dnes má svátek Alexandra. Blahopřejme!

 

DENNÍ NABÍDKA MENU OD 23.04.2018 DO 27.04.2018

 TIP: Odběr denní nabídky menu e-mailem (1x týdně) - přihlašte se k odběru, dole na stránce.
nic
PONDĚLÍ
 23.04.2018 
 
  Špenátová polévka s bazalkou a krutony - alergeny 1, 3, 7 

 1. Selská vaječná omeleta se žampiony, slaninou a bramborem, potřená hořčicí, podávaná s chlebem a okurkou - alergeny 1, 3, 1085,- Kč

 2. Pražská vepřová pečeně, servírovaná s dušenou hráškovou rýží - alergeny 1, 390,- Kč

 3. Rožněné kuřecí prsa, potřené bylinkovým pestem, podávaná s vařenými pažitkovými bramborami a přírodní šťávou - alergeny 1, 895,- Kč

 4. Boloňské špagety, sypané strouhaným sýrem Gouda a čerstvou sekanou bylinkovou natí - alergeny 1, 7, 995,- Kč

 5. Grilovaný vepřový T-bone steak, nakládaný v marinádě Buffalo Bill, podávaný se steakovými hranolky a americkým dipem - alergeny 1, 6, 7, 8, 1095,- Kč

ÚTERÝ
 24.04.2018 
 
  Tradiční česnečka s vejcem a bramborem - alergeny 1, 3 

 1. Dušený špenát, podávaný se sázeným vejcem a vařenými bramborami - alergeny 1, 3, 785,- Kč

 2. Vepřové rizoto po srbsku, sypané sýrem, doplněné proutky sterilovaných okurek - alergeny 790,- Kč

 3. Smažená pštrosí vejce, servírovaná s bramborovou kaší a salátem z červeného zelí - alergeny 1, 3, 7, 1095,- Kč

 4. Ostřejší maďarský guláš z kližky mladého býka, servírovaný s cibulkou a houskovými knedlíky - alergeny 1, 395,- Kč

 5. RACIONÁLNÍ STRAVA: Grilované krůtí medailonky, marinované v medvědím česneku, podávaná s pečenými bramborami a míchanou anglickou zeleninou - alergeny 195,- Kč

STŘEDA
 25.04.2018 
 
  Jihočeská kulajda - alergeny 1, 3, 7 

 1. Rýžový nákyp se švestkami, pečený pod sněhovou peřinou - alergeny 3, 785,- Kč

 2. Drůbeží jatýrka na špeku, podlévaná portským vínem, servírovaná se šťouchanými bramborami na cibulce - alergeny 1, 990,- Kč

 3. Hermelín pečený v bramboráku, doplněný zelným salátem s koprem - alergeny 1, 3, 795,- Kč

 4. Kuřecí restované nudličky, připravené s broskvemi a omáčkou curry madras, servírované s těstovinovými vřeteny - alergeny 1, 795,- Kč

 5. Grilovaný vepřový T-bone steak, nakládaný v marinádě Buffalo Bill, podávaný se steakovými hranolky a americkým dipem - alergeny 1, 6, 7, 8, 1095,- Kč

ČTVRTEK
 26.04.2018 
 
  Moravská cibulačka - alergeny 1, 9 

 1. Sýr tofu, pečený v bylinkovém těstíčku, servírovaný s bramborovou kaší a salátem z červené řepy - alergeny 1, 3, 6, 785,- Kč

 2. Francouzské brambory, zapečené se sýrovou krustou, doplněné sterilovanou okurkou - alergeny 1, 3, 790,- Kč

 3. Vepřové výpečky, pečené přes noc na plzeňském ležáku, podávané s mladým hlávkovým zelím a domácími bramborovými drbáky se škvarky - alergeny 195,- Kč

 4. Šťavnatý kuřecí stehenní steak ASADO, podávaný se smaženými chalupářskými bramborami s cibulkou a slaninou, bylinková šťáva - alergeny 1, 995,- Kč

 5. RACIONÁLNÍ STRAVA: Hovězí burger s grilovanými rajčaty zakápnutými bazalkovým pestem, pečené brambory, jogurtový dip s pažitkou - alergeny 1, 7, 1095,- Kč

PÁTEK
 27.04.2018 
 
  Fazolová polévka - alergeny 1, 9 

 1. Jahodové kynuté knedlíky, sypané tvarohem, přelité máslem - alergeny 1, 3, 785,- Kč

 2. Grilovaná klobása, servírovaná s dušenou kapustou a vařenými bramborami - alergeny 190,- Kč

 3. Smažený vepřový řízek, podávaný se šťouchanými slaninovými bramborami na cibulce a okurkou - alergeny 1, 3, 795,- Kč

 4. Pečené kuřecí stehno na houbách, servírované s dušenou bylinkovou rýží - alergeny 1, 795,- Kč

 5. Grilovaný vepřový T-bone steak, nakládaný v marinádě Buffalo Bill, podávaný se steakovými hranolky a americkým dipem - alergeny 1, 6, 7, 8, 1095,- Kč
  ( Připravovaná jídla mohou obsahovat stopové prvky ostatních alergenů dle směrnice 1169/2011EU. ) 


Restaurace THALIE
Rooseveltova 14, 602 00 Brno

Mobil: +420 774 409 840
E-mail: info@thalie.cz

Mapa - kde nás najdete
Otevírací doba:

Po - So  11:00 - 24:00 hod.
Ne  zavřeno

Podávání teplých jídel
11:00 - 23:00 hod.
Odběr denní nabídky menu

Váš e-mail

 
Kolik je 7 + 3 :
Copyright © 2004 - 2018 www.thalie.cz
  Developed by Robert Zaborowski, Layout: J. Kočvara