Tisk A5 / Tisk A4Dnes má svátek Matouš. Blahopřejme!

 

DENNÍ NABÍDKA MENU OD 18.09.2017 DO 22.09.2017

 TIP: Odběr denní nabídky menu e-mailem (1x týdně) - přihlašte se k odběru, dole na stránce.
nic
PONDĚLÍ
 18.09.2017 
 
  Francouzská krémová cibulačka 

 1. Zeleninové kari rizoto s restovaným lilkem a cuketou na bílém suchém víně, sypané parmezánem, doplněné rukolovým hnízdem s balsamico aceto 80,- Kč

 2. Vepřová plec na kmíně, servírovaná s kapustou ovoněnou liberijskou škvařenou slaninkou a vařenými bramborami z kopců Vysočiny 85,- Kč

 3. Pánev s kuřecím masem, hříbky, sladkou baby kukuřicí v omáčce zatažené selskou smetanou, podávané s těstovinami farfalle prohozenými v bylinkovém pestě 90,- Kč

 4. Kotlet zapečený s uzeným masem, sýrem a kolečkami červené šalotky, podávané s bramborovými pečenými dukáty na česneku a dijonskou omáčkou 90,- Kč

 5. Drůbeží játra na kořenové zelenině a bylinkách buquet garni, zastříknuta cognacem , podávaná s bramborovým pyré ovoněné čerstvou drhnutou majoránkou 90,- Kč

ÚTERÝ
 19.09.2017 
 
  Uzená polévka s masem a krupkami 

 1. Chalupnické brambory ve slupce, pečené na sádle a kmíně, podávané s mázem zakysané smetany a pestrým zeleninovým salátem 80,- Kč

 2. Opékané vepřenky, servírované s bramborovou kaší, jemně sekanou cibulí, hořčicí, feferonem a přírodní šťávou zjemněnou máslem 85,- Kč

 3. Kuře připravené, jako bažant na divoko, servírované s dušenou dlouhozrnnou rýží ovoněnou sušenými houbami 90,- Kč

 4. Thajské restované kuřecí nudličky na pórku s bambusovými výhonky, podávané s pečenou jasmínovou rýží 90,- Kč

 5. Luštěninový míchaný salát s dressingem, grilovanými plátky lilku a balkánským sýrem, doplněný bagetkou 90,- Kč

STŘEDA
 20.09.2017 
 
  Bavorská hrachová polévka s uzeninou 

 1. Vláčný rýžový nákyp se švestkami marinovanými v likéru amareto, pečený se sněhovou čepicí 80,- Kč

 2. Formanský kotlík s klobásou, bramborami a fazolkovými lusky, podávaný s šumavským bochníkem 85,- Kč

 3. Smažená vepřová kapsa, nadívaná uherákem, kapií a kouskem hermelínu, podávaná s americkými bramborami 90,- Kč

 4. Florentinské lasagne s kuřecím masem proložené čerstvě trhanými rajčaty a omáčkou oregano, pečené se sýrovou krustou 90,- Kč

 5. Míchaný zeleninový obědový salát s jogurtem, šunkou a bulgurem, doplněný kaiserkou 90,- Kč

ČTVRTEK
 21.09.2017 
 
  Slepičí polévka s máslovou zeleninou a širokými nudlemi 

 1. Naplněné kloboučky lesních žampiónů pěnou se sýra Niva, podávané s mačkanými smetanovými bramborami a červenou řepou 80,- Kč

 2. Plněný paprikový lusk přelitý rajskou omáčkou s perníkem, podávané s těstovinovými kolínky 85,- Kč

 3. Guláš s divočáka připravený na sádle s pečenými tymiánovými rajčatky, servírovaný s našimi cibulovými knedlíky 90,- Kč

 4. Marinovaný stehenní kuřecí steak na lůžku restovaných fazolkových lusků s česnekem, doplněné kouskem kukuřičného klasů s máslem, podávaný s židovskými pečenými bramborovými plátky a omáčkou demi- glacé 90,- Kč

 5. Bilbův měšec v papilotě s kuřecím masem, šunkou, slaninou, houbami a pečenými rozmarýnovými bramborami se smetanou 90,- Kč

PÁTEK
 22.09.2017 
 
  Sezonní houbová polévka s kysaným kváskem 

 1. Jablíčka babího léta připravená v listovém župánku se skořicí, podávaná s oslazenou zakysanou smetanou 80,- Kč

 2. Zabijačková haše s kroupami, servírovaná s pečenými bramborami na sádle a hromádkou kysaného zelí 85,- Kč

 3. Smažený vepřový řízek s krkovičky nakládané v tmavém pivu a česneku, podávaný s pečenými bylinkovými bramborami a studenou hořčičnou omáčkou 90,- Kč

 4. Hovězí pečeně po orientálku servírovaná s kopečkem jasmínové rýže s ogrilovaným zeleninovým julienne 90,- Kč

 5. Salát César s rožněným kuřecím masem a bagetkou 90,- Kč


Restaurace THALIE
Rooseveltova 14, 602 00 Brno

Mobil: +420 774 409 840
E-mail: info@thalie.cz

Mapa - kde nás najdete
Otevírací doba:

Po - So  11:00 - 24:00 hod.
Ne  zavřeno

Podávání teplých jídel
11:00 - 23:00 hod.
Odběr denní nabídky menu

Váš e-mail

 
Kolik je 7 + 3 :
Copyright © 2004 - 2017 www.thalie.cz
  Developed by Robert Zaborowski, Layout: J. Kočvara